Πόσα εκατομμύρια δόθηκαν στα Χανιά για την επιστρεπτέα προκαταβολή – Αναλυτικά στοιχεία και για την Κρήτη

πόσα-εκατομμύρια-δόθηκαν-στα-χανιά-γι-1180264

Το Υπουργείο Οικονομικών, για λόγους ενημέρωσης και πλήρους διαφάνειας, κοινοποιεί αναλυτικά στοιχεία που αφορούν τους 5 πρώτους κύκλους του χρηματοδοτικού εργαλείου στήριξης της ρευστότητας των επιχειρήσεων, της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Ειδικότερα, στα στοιχεία που παρατίθενται, αποτυπώνονται αναλυτικά, ανά Δ.Ο.Υ., το ύψος των χρηματοδοτήσεων που έχουν χορηγηθεί και ο αριθμός των δικαιούχων οι οποίοι τις έλαβαν, σε κάθε κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ξεχωριστά, αλλά και αθροιστικά στους 5 πρώτους κύκλους.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, από το επιτυχημένο αυτό εργαλείο, μέχρι σήμερα έχουν ενισχυθεί με 6,8 δισ. ευρώ συνολικά 544.591 μοναδιαίοι Α.Φ.Μ., που αντιστοιχούν κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα και όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Όπως φαίνεται στα στατιστικά στοιχεία, στα Χανιά έχουν δοθεί συνολικά 187.621.500 ευρώ για όλες τις επιστρεπτέες προκαταβολές, με τα περισσότερα χρήματα να αφορούν την επιστρεπτέα προκαταβολή 3.

Στο Ρέθυμνο, δόθηκαν 102.759.813 ευρώ. Στο Ηράκλειο, 300.483.383 ευρώ και στο Λασίθι, 57.491.996 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία στο επισυναπτόμενο αρχείο ΕΔΩ.

Με πληρφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook