Πώς ξέφυγαν οι ληστές των Rolex κάτω από τη μύτη της ΕΛΑΣ – Η πορεία διαφυγής

πώς-ξέφυγαν-οι-ληστές-των-rolex-κάτω-από-τη-μ-1592110

Κολοκοτρώνη, Σταδίου, Σύνταγμα, Φιλελλήνων, Βασιλίσσης Αμαλίας, Αθανασίου Διάκου. Οι 4 ληστές άρπαξαν τα 23 πολυτελή ρολόγια Rolex και κινήθηκαν ανενόχλητοι για ένα χιλιόμετρο στην καρδιά της Αθήνας. Έδρασαν ακολουθώντας απόλυτα το σχέδιό τους, πριν εγκαταλείψουν την μία από τις δύο μηχανές διαφυγής.

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, εντόπισαν την μοτοσυκλέτα έξω από ξενοδοχείο, στους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Πλέον συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση των κακοποιών, έχοντας καταφέρει να χαρτογραφήσουν μέρος της πορείας τους.

Οι δράστες, «χτύπησαν» και διέφυγαν ανενόχλητοι με δύο μηχανές, σε μία αφύλακτη Αθήνα στις 10:55 το πρωί της Δευτέρας. Η μια από αυτές εντοπίστηκε, στην οδό Αθανασίου Διάκου, το δρόμο που συνδέει κάθετα τη Λ. Συγγρού με την Καλλιρρόης, έχοντας κατεύθυνση προς τη Λ.Βουλιαγμένης και τα Νότια Προάστια. Ήταν σταθμευμένη κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.

Από εκεί, οι τουλάχιστον δύο επιβάτες της, φαίνεται να επιβιβάστηκαν σε άλλο μέσο διαφυγής, εκτός αν στην ευρύτερη περιοχή υπήρχε κρησφύγετο στο οποίο κατέφυγαν πεζή. Οι αστυνομικοί έχουν πλέον ως αφετηρία το συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να αναζητήσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας προς όλες τις πιθανές διαδρομές που μπορεί να ακολούθησαν οι δράστες στη συνέχεια, εποχούμενοι ή πεζή.

Τι εκτιμούν, όμως, για τους ληστές οι αστυνομικοί; Πρόκειται για… εγχώριους ληστές που μιμούνται τους «Ροζ πάνθηρες» ή… για τους αυθεντικούς «Ροζ Πάνθηρες»;

Στο ερώτημα αυτό, οι αρχικές εκτιμήσεις των αστυνομικών, συγκλίνουν στο πρώτο ενδεχόμενο καθώς ο μοναδικός ληστής που μίλησε, ήταν σε άπταιστα ελληνικά, εκτός αν επρόκειτο για «Έλληνας» συνεργό της παγκοσμίως γνωστής συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook