Πως τους πετσόκοψες έτσι…

πως-τους-πετσόκοψες-έτσι-1111577

Τελικά ο πρώην πρύτανης αποδείχτηκε μεγάλη «πολιτική γάτα», χαλάλι του…

Μπορεί να δίχασε την τοπική κοινωνία, να την συσπείρωσε, να την μπέρδεψε, αλλά χαλάλι του, ξανά…

Μέχρι και την Βelvedere «έβαλε μπούτι», για να φύγει η κατάληψη μετά από 16 ολόκληρα χρόνια…

Εκτός αν είχε κάτι άλλο στο μυαλό του, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον… «ξενοδόχο», δηλ. το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) του Δήμου Χανίων…

Αναρωτιέμαι βέβαια σε περίπτωση που προκύψουν πράμα αποζημιώσεις, ποιος θα τις πληρώσει…

Έκανε τη φασαρία του, πήρε τα ρίσκα του, πήρε έδρα στο κοινοβούλιο, πήρε υπουργείο, «τον άδειασε» ο πρωθυπουργός και υποθέτω, ότι ετοιμάζεται να προσφέρει πάλι τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην εκπαιδευτική κοινότητα…

Εκεί που ανήκει δηλαδή…

ΖΑΡΠ…

6 thoughts on “Πως τους πετσόκοψες έτσι…

  1. χαχαχαχαχα την ειδε και πολυ μεγαλη την σκια του… ειναι που μερικοι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν οτι μια φυσαει απο δω, μια φυσαει απο κει… δεν του ‘κατσε του κακομοιρη καλη εποχη και την εχασε την επενδυσουλα που ειχε για τα ξετελεματα, κι οχι μονο την εχασε, αλλα θα πληρωσει κιολας, γιατι αυτουνου η υπογραφη ειναι -λεω γω τωρα…- στα σχεδια πωλησης κι «αξιοποιησης»… η μπελβεντερε παντως, δεν θα χασει. Περαστικα σε οσους καβαλησανε το καλαμι και νομισανε την κοινωνια μας «μπατε σκυλοι αλεστε».

  2. Ακριβως, οπως λεει και ο Αυτονομος κι εγω απο οσο θυμαμαι την δικη του υπογραφη εχει η συμβαση. Προφανως και καμια αποζημειωση δεν πρεπει να δωσει ο Δημος Χανιων επειδη απλα εφαρμοσε αυτο που θεωρει σωστο. Το Πολυτεχνειο τωρα αν ζημειωθει να ζητησει τα ρεστα απο τον εν λογω »κυριο», ετσι κι αλλιως απο την δικη μας τσεπη πληρωνεται η βουλευταρα.
    Κι αλλη φορα, να μαθει οτι καποιος που ειναι πρυτανης ή βουλευτης και θελει το ΄΄καλο΄΄ της πολης πρεπει να παιρνει και τη γνωμη των πολιτων και των φορεων και οχι να κοιταει τα συμφεροντα του και τις μπιζνες του.
    Παντως καλω τους Χανιωτες, οπως κερδιζουμε τη μαχη της μη ξενοχοδοχοποιησης, να δωσουμε ακομα μια μεγαλη μαχη ωστε να μην ρημαξουν τα κτιρια οπως το Πολεμικο μουσειο, η Γαλλικη σχολη και αλλα πολλα και οντως να αξιοποιηθουν επιτελους. Και φυσικα οτι αποζημειωση ζητησει η μπελβεντερε να την παρει απο τον κυριο Διγαλη.

  3. ετοιμάζεται να προσφέρει πάλι τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην εκπαιδευτική κοινότητα…
    Κακες φημες λενε βεβαια οτι δεν ειναι ιδιαιτερα επιθυμητος. Και λογω του οτι χαλασε το ονομα του Πολυτεχνειου στην κοινωνια για χαρη της επενδυσης και γιατι ειναι ποικιλες οι αντιδρασεις για το νεο νομοσχεδιο και την πανεπιστημιακη αστυνομια, αλλα κυριως για την εξισωση των πτυχιων των κολλεγιων με αυτο τον ΑΕΙ.
    Ξαναλεω ομως ΦΗΜΕΣ…

  4. Καλά κρασιά!
    Η σύμβαση υπογράφηκε απο τον πληρεξούσιο της ΕΑΔΙΠ σε εφαρμογή συλλογικής απόφασης και η ΕΑΔΙΠ θα οφείλει αποζημίωση στην μπελβεντέρε. Προφανώς κατόπιν η ΕΑΔΙΠ θα αναζητήσει από τον Δήμο αποζημίωση ως τον υπαίτιο της ακύρωσης της σύμβασης λόγω καταχρηστικής αλλαγής χρήσης με σκοπό την εξυπηρέτηση συμφερόντων του Δήμου (για να μην πω άλλων/ η/και προσωπικών συμφερόντων). Στο τέλος ο Δήμος θα πληρώσει την ΕΑΔΙΠ και θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να έχει αγοράσει κάτι που δεν ξέρει τι να το κάνει.
    Στην τελική κανένας «αποφασίζων» δεν θα βάλει από την τσέπη του, οι λεβέντες οι Χανιώτες θα πληρώσουν τα σπασμένα.

    1. Tα σπασμένα για τα χιλιάδες κτήρια κι έργα που έχουμε χρυσοπληρώσει και σαπίζουν τώρα δε σε πειράζουν ε; Έβγαλαν τα λεφτά τους οι εργολάβοι και οι φορείς και εδά δε μας νοιάζει ίντα θα γενούν. Το ότι σταματά η σκανδαλώδης ξενοδοχοποίηση σε ένα μνημείο της πόλης μας πείραξε ε;

  5. Βεβαίως και με πειράζουν «Tα σπασμένα για τα χιλιάδες κτήρια κι έργα που έχουμε χρυσοπληρώσει και σαπίζουν τώρα…» πρέπει να συνεχίσουμε να παράγουμε χρυσοπληρωμένα σαπάκια και να τα πληρώνουμε;;;
    Εγω υποστηρίζω ΟΧΙ εσυ υποστηρίζεις ΝΑΙ διότι είναι μνημείο της πόλης. Κατάλαβα κάτι λάθος;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook