Πως το twitter πρόδωσε τον άπιστο σύντροφο!

πως-το-twitter-πρόδωσε-τον-άπιστο-σύντροφο-903500

Ο απίθανος τρόπος με τον οποίο ένας τύπος πιάστηκε να απατάει την σύντροφό του με μία γυναίκα που νόμιζε πως ήταν μοναδική στην ζωή του.

Στην εποχή που τίποτα δεν μένει κρυφό από τα social media, κάποιος που κάνει το λάθος να απατάει την σύντροφό του, πρέπει να προσέχει πολύ.

Το τελευταίο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να βγάζει φωτογραφίες που να ανεβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Ένας τύπος όμως δεν τα υπολόγισε σωστά και έτσι βρέθηκε εκτεθειμένος…

Το κουβάρι στο παρακάτω απίθανο περιστατικό άρχισε να ξετυλίγεται όταν η Κένι άρχισε να κάνει scroll down στο Twitter.

Μία φωτογραφία όμως της τράβηξε την προσοχή. Την είχε ανεβάσει μία κοπέλα στην οποία φαινόταν να είναι πίσω ένα μυώδη άνδρα, το πρόσωπο του οποίου ήταν καλυμμένο.
Τα μπράτσα, αλλά κυρίως τα τουτουάζ που είχε ήταν ίδια με τους αγοριού της, με αποτέλεσμα να του ζητήσει εξηγήσει.

Από τη στιγμή που δεν είχε άλλη επιλογή, εκείνος δικαιολογήθηκε λέγοντας της πως είναι αυτός, αλλά η φωτογραφία είναι παλιά.

Τότε εκείνη δημοσιοποίησε την απάντησή του, συμπληρώνοντας πως θέλει αποδείξεις για κάτι τέτοιο.
Το ποστάρισμά της άρχισε να γίνεται viral και τότε άρχισε η καταστροφή για τον συγκεκριμένο άνδρα, καθώς ενεργοποιήθηκε όλοι οι wannabe ντετέκτιβς του Twitter.

Μια κοπέλα πρόσεξε τα περιοδικά που ήταν πίσω, τσέκαρε το τεύχος και της είπε πως είναι από τον Φεβρουάριο του 2019, ποστάροντάς της και το κανονικό εξώφυλλο.
Ένας άλλος λογαριασμός της είπε πως η φωτογραφία είναι από δωμάτιο του ξενοδοχείου Aloft, ζητώντας της να τσεκάρει τον τραπεζικό του λογαριασμό προς επιβεβαίωση, ενώ κάπου εκεί εμφανίστηκε και η κοπέλα της φωτογραφίας.

Η έκπληξη ήταν πως ούτε αυτή ήξερε πως υπήρχε άλλη γυναίκα στην ζωή του, καθώς έγραψε πως στις 9 Ιουλίου της έβαλε χρήματα για να κάνει τα νύχια της.
Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ο τύπος βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση και κατά πάσα πιθανότητα αυτή τη στιγμή έχει χάσει και τις δύο γυναίκες.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook