Πώς την «κοπάνησαν» οι πέντε βαρυποινίτες από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων

πώς-την-κοπάνησαν-οι-πέντε-βαρυποιν-1373218

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό των πέντε κρατουμένων που απέδρασαν το βράδυ της Κυριακής από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων (Δείτε ΕΔΩ)

Για το λόγο έχει έρθει στα Χανιά κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ από το Ηράκλειο, ενώ σε επιφυλακή είναι όλες οι Αστυνομικές Διευθύνσεις του νησιού. Συγχρόνως, έχουν στηθεί μπλόκα σε κομβικά σημεία σε όλη την Κρήτη και στον ΒΟΑΚ, ενώ πραγματοποιούνται έλεγχοι στα λιμάνια και στα αεροδρόμια.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας από διάφορες περιοχές των Χανίων προκειμένου να εντοπιστεί η κατεύθυνση στην οποία διέφυγαν, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν βρει ήδη κρησφύγετο. Εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο οι δραπέτες να είχαν βρεθεί και στο παρελθόν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και να τους ήταν γνωστά τα “κατατόπια”.

Σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και ΕΔΕ

Εντωμεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων για την απόδραση των πέντε κρατουμένων, ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τη διενέργεια ΕΔΕ για τον καταλογισμό ευθυνών.

Υπενθυμίζεται ότι οι πέντε κρατούμενοι (4 Αλβανικής και 1 Πακιστανικής καταγωγής) είναι βαρυποινίτες και έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες, ληστείες και άλλα κακουργήματα.

Οι πέντε κρατούμενοι, βρίσκονταν στο Αστυνομικό μέγαρο από μεταγωγή από φυλακές της Αθήνας και αναμενόταν να μεταφερθούν στο κατάστημα κράτησης στην Αγιά, ωστόσο επειδή ήταν Σάββατο και οι γραμματείες των φυλακών ήταν κλειστές, παρέμειναν στο Αστυνομικό Μέγαρο μέχρι και την Δευτέρα.
Εντύπωση πάντως προκαλεί to γεγονός ότι δεν κατάφεραν να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, δεδομένου ότι απέδρασαν κόβοντας το κάγκελο του υπόγειου κρατητηρίου στο οποίο βρίσκονταν και στη συνέχεια σπάζοντας ένα κομμάτι του τοίχου τόσο μικρό, από το οποίο κατάφεραν να βγουν ένας – ένας.
zarpanews.gr

5 thoughts on “Πώς την «κοπάνησαν» οι πέντε βαρυποινίτες από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων

  1. Ελατε τωρα που γινονται τυχαια αυτα τα πραγματα . Εδω εχει πεσει Λαδι και Λαδι . Ποιοτητας ΑΑ , εκλεκτον . Ξεκιννωντας απο τον Κορυδαλο και φτανοντας μεχρι τα Χανια . Αυτα τα πραγματα δε γινονται ουτε στις ταινιες . Αλλα για να μην ειμαστε αδικοι , τα παληκαρια εδω , Σαββατοκυριακο ηταν , ειχαν την σοβαροΤΑΤΗ αποστολη να κοψουν προστιμα για ΜΑΣΚΕΣ. Με δολοφονους βαρυποινητες θα ασχολουμαστε τωρα ;;;;;;;;;;;;;

  2. Στο λιμανακι για καφε… την λεμε σε κανα πιτσιρικα για μασκα … κοβουμε προστιμα σε οσους δεν πληρώνουν προστασία…αφηνουμε και βαρυποινιτες να βγει κανα μεροκαματο…
    Το εσωτερικων υποθέσεων ας κατεβεί καμιά βόλτα και ας αρχισει απο ψηλα…. εκει πεφτει μασα.

  3. Η ΑΣΤΥΜΟΜΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ. ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΩΝ ….ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook