Πώς θα ξεπεράσετε την κρίση στη σχέση, ανάλογα με το ζώδιο του/της συντρόφου σας

πώς-θα-ξεπεράσετε-την-κρίση-στη-σχέση-α-1037839

Όλες οι σχέσεις, και ιδίως οι μακροχρόνιες, αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά καιρούς. Το μυστικό για να τα ξεπεράσετε βρίσκεται όχι μόνο στο δικό σας ζώδιο αλλά και στο ζώδιο του συντρόφου σας αφού κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και χρειάζεται ειδικό χειρισμό. Δείτε λοιπόν τι μπορείτε να κάνετε προκειμένου να βελτιώσετε τη σχέση σας σύμφωνα με το ζώδιο του συντρόφου σας.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός θέλει να τα έχει όλα υπό τον έλεγχό του και όταν αυτό δεν συμβαίνει, αγχώνεται και στεναχωριέται. Εάν αυτό είναι που δημιουργεί τα προβλήματα στη σχέση σας μαζί του, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε δίπλα του με έναν σιωπηλό τρόπο. Ο Κριός εκτιμά αυτή την ήρεμη και προσγειωμένη προσέγγιση και μόλις αισθανθεί καλύτερα θα είστε ο πρώτος που θα το μάθει.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος χρειάζεται την φυσική επαφή με το σύντροφό του για να νιώθει ασφαλής σε μία σχέση. Οπότε όταν τα πράγματα μεταξύ σας δεν είναι καλά, προσπαθήστε να είστε όσο πιο κοντά του μπορείτε, να τον αγγίζετε και να τον αγκαλιάζεται

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο υπεραναλυτικός Δίδυμος εκτιμά ιδιαίτερα την επικοινωνία σε μία σχέση. Όταν λοιπόν δείτε τα πρώτα σύννεφα στη σχέση σας, ετοιμαστείτε για πολύ κουβέντα. Με πλανήτη του τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, το μόνο που θέλει είναι κάποιον να τον ακούσει προσεκτικά και θα ανακάμψει αμέσως.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος θέλει να νιώθει ότι τον χρειάζονται. Θα είναι πάντα δίπλα στο σύντροφό τους στις δύσκολες στιγμές αλλά τους είναι δύσκολο να ζητήσουν βοήθεια για τον εαυτό τους. Αν θέλετε να βελτιώσετε τη σχέση σας με ένα Καρκίνο, αφήστε τον να καταλάβει ότι θα είστε εκεί γι’ αυτόν και ρωτήστε τον τι χρειάζεται από εσάς.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Το να δώσεις σε ένα Λέων το χρόνο σου, την προσοχή και το θαυμασμό σου, αρκεί από μόνο του για να του φτιάξει τη διάθεση. Εάν ο Λέων αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα που επηρεάζει τη σχέση σας, μην προσπαθήσετε να λύσετε το πρόβλημά του. Το μόνο που χρειάζεται είναι υποστήριξη και τρυφερότητα.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Όταν ένας Παρθένος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, τον επηρεάζει τόσο πολύ που μπορεί να ξεχάσει εντελώς το σύντροφό του στην προσπάθειά του να το επιλύσει. Με κυβερνήτη του τον επικοινωνιακό Ερμή, όπως και ο Δίδυμος, το μόνο που χρειάζεται είναι επικοινωνία και κάποιον να τον ακούσει, οπότε εκτιμά ιδιαίτερα ένα πρακτικό σύντροφο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Όταν η πολυπόθητη ισορροπία στη ζωή ενός Ζυγού ανατρέπεται, αυτό μπορεί να τους αποσυντονίσει τελείως. Σε αντίθεση με άλλα ζώδια που αποτραβιούνται, ο Ζυγός στα δύσκολα προσκολλάται στο σύντροφό του αφού λαχταρά τη συντροφικότητα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να νιώσει καλύτερα ένας Ζυγός είναι να του δώσετε λίγη από την προσοχή σας και να τον βοηθήσετε να λύσει τα προβλήματά του.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο μυστικοπαθής Σκορπιός όταν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, κλείνεται ακόμα περισσότερο στον εαυτό του και μπορεί ακόμα και να διώξει το σύντροφό του από κοντά του, πράγμα για το οποίο φυσικά θα μετανιώσει αργότερα. Με ένας Σκορπιό, αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας. Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει ένα Σκορπιό να κάνει κάτι που δεν θέλει οπότε δείξτε του τι νιώθετε και αφήστε τον να κάνει εκείνος την επόμενη κίνηση.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης είναι το κατεξοχήν ανεξάρτητο ζώδιο και μπορεί να ξεπεράσει με ευκολία ότι εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο του. Όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, μπορεί να αποτραβηχτούν για λίγο, αλλά έχουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να το ξεπεράσουν γρήγορα. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να τους δώσετε λίγο χρόνο και τα πράγματα θα φτιάξουν γρήγορα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο φιλόδοξος και εργατικός Αιγόκερως όταν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στη δουλειά του, είναι σίγουρο ότι θα το μεταφέρει και στη σχέση του. Μπορεί μάλιστα να σκεφτεί ακόμα και να χωρίσει προκειμένου να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο να επενδύσει στη δουλειά του. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να τον αφήσετε να ξεθυμάνει την πίεση που νιώθει πάνω σας. Δεν χρειάζεται να του λύσετε τα προβλήματα, αλλά εκτιμά την υποστήριξή σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος μπορεί να γίνει ένας πιστός σύντροφος αλλά λόγω της φιλελεύθερης φύσης του, είναι καλύτερος σαν φίλος παρά σαν σύντροφος. Δεν είναι ιδιαίτερα τρυφερός και δεν δείχνει τα συναισθήματα του, πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζει και κάποιο πρόβλημα. Επειδή λατρεύει να βοηθά και λειτουργεί πολύ καλά σε ομάδες, βοηθήστε τον να ενταχθεί σε ομάδες όπου οι άνθρωποι μοιράζονται κοινούς σκοπούς και θα νιώσει αμέσως καλύτερα.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο Ιχθύς αγαπά έντονα και εκτιμά βαθιά τις σχέσεις του οπότε όταν έχει κάποιο πρόβλημα, ο μεγαλύτερός του φόβος αφορά τη σχέση του με το σύντροφό του. Επικαλεστείτε την καλλιτεχνική του φύση για να βρουν διέξοδο οι φόβοι του και μιλήστε μαζί του ειλικρινά ώστε να τον κάνετε να νιώσει ξανά ασφαλής στη σχέση.

hellomagazine.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook