Πώς θα συνδυάσεις τη δαντέλα στις καλοκαιρινές βόλτες σου;

πώς-θα-συνδυάσεις-τη-δαντέλα-στις-καλο-1062607

Έχουμε έναν διαχρονικό έρωτα με την δαντέλα όλο το χρόνο. Οι καλοκαιρινοί συνδυασμοί που σου προτείνουμε είναι ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή.

Η λευκή δαντέλα αποδεικνύεται σε δυνατό χαρτί της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, αφού οι δυνατότητες για συνδυασμούς είναι αμέτρητες. Από bohemian chic, romantic, casual, ακόμα και ροκ, το σίγουρο είναι πως μπορεί να κουμπώσει στο προσωπικό σου στυλ και να απογειώσει τις εμφανίσεις σου.

Ποια είναι τα κομμάτια κλειδιά για καλοκαιρινούς συνδυασμούς που θα κάνουν αίσθηση; Σου προτείνουμε δύο look και όλα τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ για να πλαισιώσεις σωστά το broderie anglaise trend.

1. Τοπ με βολάν, frnc, 2803 Fashion Loft. 2.Καπέλο, Acne Studios, netaporter.com 3. Βαμβακερό σορτς, H&M. 4. Δερμάτινη τσάντα πουγκί, Gucci. 5. Μποτάκι, Proenza Shouler, farfetch.com

1. Κρίκος από ασήμι 925 με επιχρύσωση 18Κ, Ashk Jewellery, Ashk Boutique. 2. Μάξι φόρεμα, Paolita. 3. Ψάθινο καλάθι, Kayu, netaporter.com 4. Δερμάτινο σανδάλι με ξύλινο τακούνι, By Far, farfetch.com 5. Γυαλιά, Bottega Veneta, Delux Hellas.

Πηγή: Elle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook