Πως θα παραμείνεις στιλάτη στον…καύσωνα! Photos

πως-θα-παραμείνεις-στιλάτη-στονκαύσ-1070016
Το καλοκαίρι είναι εδώ και είναι αλήθεια είναι ότι περιμέναμε το καλοκαίρι πως και πως για να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά από την άλλη μας προβληματίζουν λίγο οι στιλιστικές επιλογές εκτός παραλίας.  “Τι να φορέσω στη ζέστη;
Πως να είμαι οκ ντυμένη στη δουλειά, χωρίς όμως να ζεσταίνομαι; Τι να επιλέξω για βόλτες στην πόλη που η θερμοκρασία και η κουφόβραση χτυπάνε κόκκινο;”. Ναι, αυτές είναι μόνο μερικές ερωτήσεις, που έχουμε πάρει θέση να απαντήσουμε με το σημερινό θέμα.

 

Γενικά, ξέχνα για λίγο τα denim παντελόνια, τα βαριά υφάσματα ή αν μπορείς τα συνθετικά textures που και σε ιδρώνουν και προκαλούν δυσοσμία, ακόμα και αν έχεις φορέσει αποσμητικό ή ακριβό άρωμα. Επέλεξε αέρινα υφάσματα που θα σε “δροσίζουν”.

Μια ακόμα συμβουλή είναι να αποφύγεις το μαύρο γιατί “τραβάει” τη θερμότητα. Οκ, το ξέρω ότι το αγαπάς αλλά καλό είναι να το φοράς εκείνες τις ημέρες που ξέρεις ότι θα έχεις συνεχώς τη συντροφιά του κλιματιστικού (τύπου στη δουλειά, στον καφέ, στο αμάξι).

Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε ένα ωραίο styling class με συμβουλές που μπορείς να υιοθετήσεις τις ζεστές μέρες, χωρίς να χάνεις το χαρακτηριστικό σου γούστο ή στιλ. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουν και θα έχεις λύσεις για τις καυτές μέρες που έρχονται. Μπορείς να εμπιστευτείς, να πάρεις ιδέες και να αξιοποιήσεις τα συγκεκριμένα street styles όπως και όποτε θέλεις.Αν έχεις ένα επίσημο κάλεσμα απέφυγε στενά ρούχα και προτίμησε minimal γραμμές και υφάσματα που πέφτουν ωραία χωρίς να »μαρκάρουν» το σώμα σου δίνοντας στην σιλουέτα σου μία αέρινη μορφή.Tα μεταξωτά υφάσματα έχουν την δυνατότητα να σε κρατάνε πιο δροσερή, απέφυγε τα συνθετικά αυτές τις μέρες και επέλεξε άνετες γραμμές όπως ένα pyzama set για όλη μέρα με sneakers.

H satin φούστα είναι η καλύτερη λύση για μέσα στην πόλη με ένα top που σε βολεύει όπως crop ή lingerie και έχεις δημιουργήσεις ένα άνετο και στιλάτο σύνολο για τον καύσωνα.

Ρομαντικά λευκά αέρινα φορέματα για τις ζεστές μέρες που θα συνδυάσεις με σανδάλια και θα είσαι απόλυτα σωστά ντυμένη για τον καύσωνα.

Παντελόνες σε άνετη γραμμή με βαμβακερά top και σανδάλια θα σου δώσουν ελευθερία κινήσεων χωρίς να χάσεις καθόλου από το style σου.

Μini jean φούστα με ένα floral top είναι η πρόταση της γαλλίδας Jeanne Damas και παπούτσια από πλεκτή ψάθα για άνεση και δροσιά όταν ανεβαίνει ο υδράγυρος.

Ένα αέρινο βαμβακερό ή λινό φόρεμα που δεν ακουμπάει πουθενά συνδυασμένο με δερμάτινα σανδάλια θα δώσει λύση με style σε πολλές καυτές μέρες.

Tα σανδάλια είναι η καλύτερη πρόταση σε παπούτσι για τον καύσωνα, κρατάει το πόδι σταθερό για να κάνεις τις δουλειές σου και να νιώθεις όπως πρέπει τις μέρες που κάνει ζέστη.

Τα λινά ρούχα είναι η σωστή λυση για την ζέστη και ιδιαίτερα αυτά ου δεν είναι στενά, δοκίμασε ένα λινό πουκάμικσο δεμένο και συνδύασε το με μία αέρινη παντελόνα ή φούστα για την μέρα που θες να βγεις αλλά έχει πολύ ζέστη.

To αγαπημένο σου jean shorts συνδυάζεται τέλεια με floral άντεο top και έχεις το καλύητερο look για μία ζεστή μέρα. Τα flat shoes είναι η σωστή πρόταση για αυτό το look.

Υφασμάτινη φούστα σε a line γραμμή αλλά και ένα ωραίο tank top για τις ζεστές μέρες που θα συνδυάσεις με leather σαγιονάρες και θα έχεις μία σωστή λύση αλλά και στιλάτη.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook