Πώς θα κυλήσει η νέα εβδομάδα για το κάθε ζώδιο

πώς-θα-κυλήσει-η-νέα-εβδομάδα-για-το-κάθ-1363449

Έντονα συναισθήματα, απογοητεύσεις και παρεξηγήσεις έφερε η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω (24/01), όμως, αντιμετωπίζουμε τα πράγματα πιο πρακτικά και ρεαλιστικά. Με τον Ερμή, βέβαια, να παραμένει ανάδρομος τα μικροατυχήματα, οι παρεξηγήσεις και οι επιστροφές από το παρελθόν είναι μέσα στο παιχνίδι.

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα για κάθε ζώδιο;

Κριός

Δεν υπάρχει «εγώ» στην ομάδα και τώρα το καταλαβαίνετε. Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας και να προχωρήσετε μπροστά αρχίστε να μοιράζεστε περισσότερα από όσα σκέφτεστε και σας απασχολούν με τους συνεργάτες ή τους αγαπημένους σας.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα μη διστάσετε να εκφράσετε τα σχέδια και το όραμά σας. Έτσι θα καταφέρετε να κατανοήσετε ποια είναι εκείνα τα πλάνα που όντως μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και ποια πρέπει να αφήσετε πίσω σας. Θα δείτε πως εκείνα που σας φαίνονταν πολύ δύσκολα θα είναι πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν, έπειτα από αυτή τη συνειδητοποίηση.

Δίδυμοι

Λίγο χαοτικά παραμένουν για εσάς τα πράγματα, αλλά να θυμάστε πως όλα μαζί δεν γίνονται. Αντιμετωπίστε ένα ένα πρόβλημα τη φορά και θα καταφέρετε να φτάσετε στην επιθυμητή λύση για όλα. Σκεφτείτε ξεκάθαρα και θετικά και μην πελαγώνετε με ατελείωτες συζητήσεις και σκέψεις.

Καρκίνος

Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για εσάς (ειδικά στον ερωτικό τομέα), αλλά τον τελευταίο καιρό έχετε μπει σε μια διαδικασία αναθεώρησης των σχέσεών σας. Πλέον, γνωρίζετε τι θέλετε από μία σχέση και μπορείτε να το διεκδικήσετε. Οι εμπειρίες σας σάς έκαναν δυνατότερες.

Λέων

Πολύ δύσκολες οι συνεννοήσεις για εσάς αυτή την εβδομάδα με τις μικροπαρεξηγήσεις να αυξάνονται. Προσπαθήστε να εστιάσετε στη διαδικασία επίλυσης των προβλημάτων και όχι τόσο στο αποτέλεσμα, διότι θα τρελαθείτε στο τέλος. Να θυμάστε πως είστε υπεύθυνες μόνο για όσα μπορείτε να ελέγξετε.

Παρθένος

Η ζωή δεν έχει νόημα αν διαρκώς εργάζεστε, χωρίς να διασκεδάζετε. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να χαλαρώσει. Αυτές τις ημέρες μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στη διασκέδαση, τη χαλάρωση και την περιπέτεια. Μπορείτε να τα έχετε όλα.

Ζυγός

Οι σχέσεις με την οικογένεια και τις ρίζες σας βρίσκονται στο προσκήνιο. Τον τελευταίο καιρό προσπαθείτε να κατανοήσετε και να ξεκαθαρίσετε τις αξίες και τα πιστεύω σας. Μην ξεχνάτε πως δεν σας καθορίζουν οι πρόγονοί σας και κρατήστε στενές επαφές με όσους σας κάνουν να νιώθετε όμορφα και σας εκτιμούν.

Σκορπιός

Λίγο χρόνο για εσάς τον χρειάζεστε. Απομακρυνθείτε (όσο είναι δυνατόν) από δύσκολες σχέσεις (π.χ. με γονείς) και πείτε «όχι» στις προσκλήσεις φίλων για εξόδους. Εκμεταλλευτείτε όσο χρόνο έχετε για τον εαυτό σας και προς το τέλος της εβδομάδας (αφού θα έχετε βρει ξανά το κέφι σας) βγείτε τις βόλτες σας.

Τοξότης

Έπειτα από πολλές εβδομάδες με σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά βρίσκετε μια ισορροπία. Το άγχος μειώνεται και πλέον είστε έτοιμες να εστιάσετε στο μέλλον. Τώρα πια θα καταφέρετε όχι μόνο να επιβιώσετε, αλλά να λάμψετε!

Αιγόκερως

Ετοιμαστείτε για ανανέωση. Ήρθε η ώρα για το ραντεβού στο κομμωτήριο, την αγορά του φορέματος που λαχταρούσατε, τη φροντίδα του εαυτού σας. Μια περίοδος λάμψης ξεκινά και εσείς ξέρετε καλύτερα από όλους πως όταν βάζετε έναν στόχο (ακόμα κι αν αυτός είναι η ανανέωσή σας) τον πετυχαίνετε.

Υδροχόος

Προτεραιότητα έχει ο εαυτός σας και το αξίζετε. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και καταπιαστείτε με ό,τι σας κάνει να χαλαρώνετε πραγματικά. Αρκετά αγχωτικές καταστάσεις πρόκειται να ξεκινήσουν το ερχόμενο διάστημα, οπότε αδράξτε την ευκαιρία για να καταφέρετε να τις αντιμετωπίσετε δυναμικά.

Ιχθύς

Τις τελευταίες ημέρες σκεφτόσασταν και αξιολογούσατε τις σχέσεις σας. Ποιον φίλο, συνάδελφο, συγγενή αξίζει να έχετε στο πλευρό σας και ποιον όχι; Αυτή η εβδομάδα αφιερώνεται στο να οραματιστείτε το ιδανικό για εσάς μέλλον. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να θυμάστε να επιλέξετε ανθρώπους που με τη σειρά τους, επιλέγουν εσάς.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook