Πώς θα καταλάβεις ότι σε ξεπέρασε, σύμφωνα με το ζώδιό του

πώς-θα-καταλάβεις-ότι-σε-ξεπέρασε-σύμφ-1086514

Δε μπορείς να καταλάβεις αν το ένστικτό σου έχει δίκιο; Καταρχάς, και μόνο που υποψιάζεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου, αυτό από μόνο του είναι μία ένδειξη και μάλιστα όχι καλή.

Σε περίπτωση που όμως θέλεις εσκεμμένα να το αγνοήσεις, τσέκαρε μία τα παρακάτω ζώδια (οπωσδήποτε και τον ωροσκόπο) για να σιγουρευτείς ότι (δε) σε έχει ξεπεράσει. Υπάρχει συγκεκριμένη μανιέρα που χρησιμοποιεί το καθένα από αυτά.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Αν ο κριός σε ξεπέρασε, δύο αντιδράσεις είναι οι πιο πιθανές διότι λόγω παρορμητικότητας και αυθορμητισμού δε μπορεί να κρυφτεί. Αν δε θέλει ούτε να σε ξαναδεί γιατί κάτι (εξακριβωμένα) του έκανες (μήπως τον υποτίμησες;), θα σε διαολοστείλει με κάποιο μήνυμα (ή και καθόλου μήνυμα). Αν απλώς του τελείωσε όμως, και νοιάζεται για σένα, θα σου κάνει μία αναλυτική συζήτηση για να σε κάνει να αισθανθείς ότι είσαι «υπέροχος» με ή χωρίς αυτόν. Τα πρώτα σημάδια πάντως, ότι κάτι δεν είναι όπως πριν, έρχονται με την ψύχρα στην επικοινωνία σας (κόβει τα γλυκόλογα, σταματάει να σου λέει να βρεθείτε, γενικώς αδιαφορεί).

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Όταν κουραστεί μαζί σου, αλλά βαριέται ως συνήθως να ξεβολευτεί από την αγαπημένη του ρουτίνα, θα αρχίσει να ενοχλείται από όλα πάνω σου. Όλα θα του φταίνε, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Και φυσικά, δε θα θέλει πολλά πολλά μαζί σου, αλλά θα συνεχίσει να έχει απαιτήσεις από σένα. Όταν πια δε θα αντέχει άλλο, θα σου κουνήσει το μαντίλι.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Ο δίδυμος θα εξαφανιστεί, μετά θα σου πει ότι θέλει να βρεθείτε για να μιλήσετε για να καταλήξει στο ότι θέλει να μείνετε φίλοι. Πάντα θα είναι περίπλοκη η κατάσταση με έναν δίδυμο, εκτός αν δεν ήταν ποτέ σοβαρή η σχέση σας. Ένας ανώριμος δίδυμος πιθανόν να σου φερθεί χάλια, να κάνει άσχημα σχόλια για σένα ή ακόμα και να σε γράφει μέσα στα μούτρα σου όταν του λες κάτι σημαντικό. Ο ώριμος από την άλλη, θα σε ενημερώσει για τα θέλω του, θα θέσει τα όριά του και όταν δει ότι οι ανάγκες του δεν ικανοποιούνται θα λήξει τη σχέση ευθέως.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο ανώριμος καρκίνος, απλώς θα εξαφανιστεί γιατί είναι κότα και δε μπορεί να διαχειριστεί το ενδεχόμενο να τον ξεφτιλίσεις (ξέρει ότι έχεις 1000 δίκια και είναι ευθυνόφοβος). Όταν αρχίζει να σε «γράφει», να ξέρεις πως είναι πολύ κοντά σε αυτό το σημείο. Ο ώριμος θα προσπαθήσει άπειρες φορές για να βρει τη λύση μόνος του (αν υπάρχει) για να μη χωρίσει, αλλά αν δεν το καταφέρει μάλλον θα σου χρυσώσει το χάπι με ένα δωράκι (ίσως το αγαπημένο σου φαγητό) και θα σου πει πως στο εξής είσαι μόνος σου.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Θα αρχίσει να παραπονιέται για τα πάντα. Από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Θα εξαφανιστεί και θα το ευχαριστηθεί κιόλας, κάνοντας εσένα να πληρώσεις τη νύφη για όλες εκείνες τις φορές που είχε πληγωθεί στο παρελθόν κι εσύ χαμπάρι δεν πήρες. Η ώριμη εκδοχή του από την άλλη, θα φροντίσει να λύσει όλες σου τις απορίες και να μην αφήσει κανένα παραθυράκι επανασύνδεσης.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Δύσκολα φεύγει από σχέση, ακόμα κι όταν είναι δυστυχισμένος. Μάλιστα, αν όντως συμβαίνει αυτό, θα φροντίσει να δυστυχήσεις κι εσύ, δίνοντας ρεσιτάλ επίκρισης και πικρίας. Αν περνά φάση νηφαλιότητας, θα σου πει χαρτί και καλαμάρι όλα όσα του έχεις κάνει και πλέον δε σε αντέχει ούτε δευτερόλεπτο. Μαζί με όλα όσα του έχουν κολλήσει στον εγκέφαλο στα χρόνια της σχέσης σας, που υποτίθεται ότι τα είχε καταλάβει, αλλά δεν ξεκόλλησε ποτέ από αυτά.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Σου έστελνε συνέχεια μηνύματα με γλυκόλογα ή ό,τι έβλεπε και ήθελε να το δεις κι εσύ; Το κόβει (αλλά εννοείται ότι το κάνει με άλλο ή άλλη, είναι on line μονίμως). Επίσης, δεν ενδιαφέρεται πια να μάθει πώς πάει η μέρα σου και προφανώς ούτε θέλει να κάνετε πράγματα μαζί από εκεί που δεν ξεκολλούσε από σένα. Αν δε σε έχει παρατήσει ακόμα (γιατί μπορεί να πάρει μήνες μέχρι να το αποφασίσει) θα είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τι νιώθει γιατί πάντα «δεν θα είναι καλά ψυχολογικά» και θα αποφεύγει τη συζήτηση. Ενδεχομένως να σκέφτεται ότι είναι άδικο για σένα να μην έχεις κάνει κάτι κακό κι αυτός να μη σε θέλει πια, οπότε θα σε κάνει με τον τρόπο του να τον χωρίσεις εσύ για να του το κάνεις πιο εύκολο. Η αλήθεια είναι πάντως, πως κατά 99,99% ήδη τσιλιμπουρδίζει τριγύρω.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Δεν κάνετε σεξ. Δε σε θέλει. Δε σε πλησιάζει, δε σε προσεγγίζει, δε θέλει πολλά πολλά και δε ζηλεύει. Λίαν συντόμως, θα στο πει κιόλας, προσπαθώντας να μη σε πληγώσει (αν σε θεωρεί εντάξει τύπο). Αν ξενερώσει μαζί σου επειδή κάτι του έκανες, θα σε κουτσομπολεύει για πάντα, θα σε συκοφαντήσει στους φίλους του και θα προσπαθεί να σε σαμποτάρει με την πρώτη ευκαιρία. Τη δική του την «καμπούρα» δεν τη βλέπει γενικώς, δεν κάνει την αυτοκριτική του και στους φίλους του λέει μισές αλήθειες. Δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχθεί ότι ίσως κάπου έχεις δίκιο εσύ, ειδικά αν τίθεται θέμα «υπερηφάνειας» ή εγωισμού.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Δεν θα καταλάβεις πολλά γενικώς γιατί θα παραμείνει στην κοσμάρα του. Στην καλύτερη περίπτωση θα σου πει πόσο τέλεια περάσατε μαζί, αλλά θέλει να μείνετε φίλοι. Στη χειρότερη, θα σου στείλει ένα σεντόνι εξηγώντας σου όλους τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αισθάνεσαι πολύ τυχερός που σου χάρισε τον πολύτιμο χρόνο του, από το να πάει διακοπές στο Τιμπουκτού.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Αν σε έχει ξεπεράσει, θα αρχίσει να εκνευρίζεται για πολύ απλά πράγματα: Πλήρωσε εκείνος τα ποτά; Θα του τη σπάσει αν εσύ δεν πληρώσεις το ταξί. Πάντως, αν όντως αποφασίσει ότι του τελείωσε, σε έχει βγάλει από τη ζωή του, εκτός αν έχει να κερδίσει κάτι από σένα. Υπό κανονικές συνθήκες πάντως, θα αισθανθείς… σα να σε απέλυσε.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Το γυρνάει στο φιλικό. Εκτός αν έχεις κάνει κάτι που έχει θεωρήσει ασυγχώρητο και τότε δεν τον νοιάζει καν αν εσύ χρειάζεσαι μία εξήγηση. Δε θέλει να στη δώσει, δεν την αξίζεις. Βασικά εσύ φταις για ό,τι έχει συμβεί, ακόμη και για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Πάντως, αν τον δεις να μην τρέφει τον ίδιο ενθουσιασμό για τα χόμπι και τις δραστηριότητες που κάνατε μαζί, Houston έχεις πρόβλημα.

Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αν δεν ήσασταν σε σοβαρή σχέση, θα στρίψει δια του αρραβώνος πανεύκολα. Όπως και να έχει, όταν τον δεις να παίρνει μία βαριεστημένη φάτσα ή να έχει μόνιμα ένα μονότονο ύφος όταν σου μιλάει, να ξέρεις πως το πράγμα δεν πάει καλά μεταξύ σας. Στην περίπτωση που θεωρήσει ότι η σχέση σας έχει κάνει τον κύκλο της, θα την αφήσει να ξεθωριάσει «φυσικά» μέχρι να μην υπάρχει καθόλου. Παρόλα αυτά, μπορείς να του κάνεις μία ωραιότατη ερώτηση και θα σου απαντήσει για να το λήξετε μία ώρα αρχύτερα.

marieclaire.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook