Πώς θα καταλάβεις ότι… δεν σε θέλει;

πώς-θα-καταλάβεις-ότι-δεν-σε-θέλει-863613

Πιστεύεις ότι μπορεί να παίζει και απλά να περνάει την ώρα του μαζί σου; Νιώθεις ότι η συμπεριφορά του σε φέρνει σε σύγχυση; Αισθάνεσαι ότι δεν είναι ξεκάθαρος απέναντί σου; Μήπως από τη μία είναι ερωτικός ενώ από την άλλη νιώθεις ότι ίσα που σε θυμάται; Αν ναι, τότε ίσως να σε έχει για καβάντζα.

Αυτά είναι 4 σημάδια που μπορούν να σας χτυπήσουν καμπανάκι:

  1. Σε εκμεταλλεύεται: θυμάται να επικοινωνήσει μαζί σου μόνο όταν θέλει να σου ζητήσει μια χάρη και να του/της κάνεις μια εξυπηρέτηση.
  2. Σε θυμάται όποτε βαριέται: εάν σου στέλνει μηνύματα όταν δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει, μάλλον δεν είναι ιδιαίτερο κολακευτικό για σένα, έτσι δεν είναι;
  3. Αποδέχεται μια πρόσκλησή σου την τελευταία στιγμή: του/της προτείνεις να βγείτε, αλλά δεν σου απαντάει θετικά, μέχρι να δει ότι δεν έχει κάποια άλλη πιο ενδιαφέρουσα πρόταση ή επειδή όλοι οι φίλοι του/της τον/την ξέχασαν και απλά δεν θέλει να κλειστεί στο σπίτι.
  4. Παίζεις μόνο με τους δικούς του/της όρους: βγαίνετε μόνο όταν μπορεί, επικοινωνείτε μόνο όταν θέλει, κάνετε σεξ μόνο όταν έχει όρεξη, πηγαίνετε στα μέρη που έχει επιλέξει. Και εσύ δεν υπάρχεις πουθενά…
Πηγή: www.askitis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook