Πώς θα κάνετε γιορτινές βόλτες σε όλο τον κόσμο από το σπίτι σας με ένα μόνο κλικ

πώς-θα-κάνετε-γιορτινές-βόλτες-σε-όλο-τ-1154803

Από ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ μέχρι εικονικές περιηγήσεις και εφαρμογές όπως το Drive & Listen, που σου δίνει τη δυνατότητα να οδηγήσεις στους δρόμους μιας πόλης ακούγοντας έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, υπάρχουν πολλοί τρόποι να ταξιδέψεις νοερά ακόμα κι αν είσαι σε καραντίνα.

Μόλις ανακαλύψαμε έναν ακόμα τρόπο για να ικανοποιήσουμε την ανάγκη μας για ταξίδια και έχουμε ενθουσιαστεί!

Τι θα λέγατε για ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι σε όλο τον κόσμο μέσα από τον browser του υπολογιστή σας; To Tab with A view: Christmas Edition είναι μια επέκταση του Google Chrome που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες βόλτες από την άνεση του σπιτιού μας.

Πώς; Ανοίγοντας μια νέα καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησης, η επέκταση επιλέγει τυχαία μια όμορφη φωτογραφία ή ένα βίντεο από κάποιον προορισμό και σε ταξιδεύει εκεί.

Το Tab With A View διαθέτει μια ευρεία γκάμα φωτογραφιών και βίντεο, όπως φωτογραφίες από drone, καθημερινή θέα από παράθυρα σπιτιών, θέα από μπαρ, εστιατόρια ή ξενοδοχεία, καθώς και εικονικές περιηγήσεις. Τις φωτογραφίες και τα βίντεο τα ανεβάζουν ανεβάζουν άλλοι χρήστες και μπορείτε φυσικά να ανεβάσετε κι εσείς.

Η επέκταση εμφανίζει επίσης πληροφορίες πτήσεων σε πραγματικό χρόνο, στατιστικά στοιχεία για τον Covid-19, καθώς και τους κανονισμούς που ισχύουν για κάθε προορισμό.

Με το Tab with a View: Christmas Edition, ανοίγοντας καρτέλες μπορείτε να περιηγηθείτε σε διάφορες χριστουγεννιάτικες γωνιές του πλανήτη την ώρα που χαζεύετε ή εργάζεστε στον υπολογιστή και χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Το συναρπαστικό είναι ότι δεν ξέρεις πού θα σε οδηγήσει κάθε νέα καρτέλα που ανοίγεις.

Το μόνο που έχετε να κάνετε να επισκεφθείτε το site, να κάνετε κλικ στην επιλογή Προσθήκη στο Chrome και να ανοίξετε την ταξιδιάρικη καρτέλα σας.

Πηγή: reader.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook