Πώς θα γίνουν τα πλέι οφ και πλέι άουτ στη Super League 2

πώς-θα-γίνουν-τα-πλέι-οφ-και-πλέι-άουτ-σ-994718

Πραγματικότητα αποτελεί η τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League 2 μετά τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο πλαίσιο της συνεδρίασης του ΔΣ, τη Δευτέρα.

Με σχετική πρόταση που κατέθεσε και η οποία υπερψηφίστηκε από τις υπόλοιπες ομάδες, αυτή των Χανίων, τα πλέι οφ θα διεξαχθούν ως εξής:

Ανάλογα της θέσης που θα καταλήξει η κάθε ομάδα θ’ αποκτήσει αβαντάζ στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Για παράδειγμα, η 1η της βαθμολογίας θ’ αντιμετωπίσει εντός έδρας το 2ο, 3ο και 4ο και θα παίξει εκτός έδρας με τον 5ο και τον 6ο, ενώ αντίστοιχα η 2η ομάδα θα φιλοξενήσει εντός έδρας τον 3ο, 4ο και 5ο και θα παίξει εκτός έδρας με τον 6ο και τον 1ο. Η δε 3η ομάδα της βαθμολογίας θα παίξει εντός με τον 4ο, 5ο και 6ο και εκτός έδρας με τον 1ο και τον 2ο.

Μέχρι την πραγματοποίηση των αγώνων για τα πλέι οφ και πλέι άουτ όπου το σύστημα διεξαγωγής θα είναι επίσης το ίδιο για τις ομάδες που θα καταλήξουν από την 7η μέχρι και την 12η θέση, θα πραγματοποιηθούν αρχικά οι 22 αγωνιστικές που αφορούν την κανονική διάρκεια της σεζόν.

Η ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αναφέρει τα εξής:

Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 ενέκρινε ομόφωνα την τροποποίηση της προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Super League 2, το οποίο θα διεξαχθεί σε δυο φάσεις 22 αγωνιστικές κανονικής περιόδου και πέντε (5) μονών πλέι οφ και πλέι άουτ ενώ καθόρισε τον τρόπο διεξαγωγής των μόνων αγώνων.

Μάκης Καρτσωνάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook