Πώς θα γίνεται η πώληση παιχνιδιών από τα σούπερ μάρκετ

πώς-θα-γίνεται-η-πώληση-παιχνιδιών-από-1133314

Η πώληση παιχνιδιών από τα σούπερ μάρκετ έχει ξεκινήσει και επικρατεί σύγχυση σχετικά με τον τρόπο που θα γίνεται.

Σύμφωνα με διευκρινίσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, που έδωσε σε συνέντευξη στο ΣΚΑΪ, σημειώνει πως «δεν πωλούνται παιχνίδια μέσα στα συγκεκριμένα καταστήματα.

Χαρακτηριστικά, έχει δηλώσει ότι «δεν θα επιτρέψουμε την πώληση των παιχνιδιών στα σούπερ μάρκετ με φυσικό τρόπο. Φυσικά μπορούν και τα σούπερ μάρκετ να κάνουν τα παιχνίδια παράδοση εκτός. Προφανώς, δεν θα τους απομειώσουμε. Αυτό που θα ισχύει για τους άλλους, θα ισχύει και για τα σούπερ μάρκετ, αλλά όσον αφορά την πώληση μέσα στο κατάστημα, όχι».

«Δεν θα επιτρέψουμε την πώληση των παιχνιδιών στα σούπερ μάρκετ, θα συνεχιστεί η απαγόρευση όπως ίσχυε μέχρι σήμερα. […] Όμως πρέπει να βοηθήσουμε τα καταστήματα παιχνιδιών που κάνουν κανονικά το 30% περίπου του τζίρου τους μέσα στις εορτές και που τώρα δεν τους επιτρέπουμε να ανοίξουν να δουλέψουν με την παράδοση εκτός», συμπληρώνει στη συνέχεια.

Έτσι, επιτρέπεται το click away για τα συγκεκριμένα προϊόντα από τα σούπερ μάρκετ.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης προσθέτει ότι «εάν επιτρέπαμε στα σούπερ μάρκετ να πουλάνε παιχνίδια και άρα να πηγαίνει η οικογένεια, ο μπαμπάς, η μαμά και το παιδί στο σούπερ μάρκετ και να διαλέγει εκεί το παιδί με την ησυχία του τα παιχνίδια του, για ποιο λόγο να πάει ν’ αγοράσει από ένα κατάστημα παιχνιδιών μέσω internet όπου θα πρέπει να πάει ένας μόνο. Δεν μπορεί να πάει ολόκληρη η οικογένεια να παραλάβει την παραγγελία. Ένας μόνο θα παραλαμβάνει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook