Πώς θα φτιάξεις το πιο ενυδατικό body butter μόνο με 2 υλικά

πώς-θα-φτιάξεις-το-πιο-ενυδατικό-body-butter-μόν-1320302

Η επιδερμίδα του σώματός σου έχει ανάγκη από ενυδάτωση όλο τον χρόνο και ένα body butter μπορεί να σου τη χαρίσει απλόχερα.

Είναι πολλές οι γυναίκες που πιστεύουν ότι η ενυδάτωση της επιδερμίδας του σώματος είναι αναγκαία μόνο σε ακραίες καιρικές συνθήκες, δηλαδή το καλοκαίρι και τον χειμώνα. Δεν είναι, όμως, έτσι τα πράγματα! Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη κάθε εποχή του χρόνου, αν θες να έχεις υγιές, λαμπερό και βελούδινο δέρμα.

Και δεν υπάρχει τίποτα πιο αποτελεσματικό και θρεπτικό για το δέρμα από ένα body butter. Ειδικά αν έχεις ξηρή επιδερμίδα. Το body butter, βλέπεις, είναι πλούσιο σε βούτυρα, έλαια φυτικής προέλευσης και λιπαρά οξέα, συστατικά τα οποία βοηθούν τα κύτταρα να συγκρατούν το νερό και να απομακρύνουν τα κυτταρικά απόβλητα ενισχύοντας έτσι τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας.

Τι λες; Είσαι έτοιμη να φτιάξεις το δικό σου body butter τώρα που έμαθες τις ευεργετικές ιδιότητές του;

Η τέλεια συνταγή για το DIY body butter

Τα υλικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις το δικό σου body butter είναι τα εξής:

¼ κούπας λάδι καρύδας

½ κούπας shea butter

Αιθέρια έλαια (προαιρετικά)

Η διαδικασία για να πετύχει το body butter

Μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί λιώσε καλά το λάδι καρύδας. Σε άλλο μπεν μαρί λιώσε το shea butter ανακατεύοντας παράλληλα. Όσο περισσότερο ανακατεύεις τόσο πιο αφράτο θα γίνει και η υφή του στο τέλος απλά… δεν θα υπάρχει. Θα είναι τέλειο και βελούδινο.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook