Πώς θα αξιοποιήσεις τα καλοκαιρινά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης το φθινόπωρο

πώς-θα-αξιοποιήσεις-τα-καλοκαιρινά-κα-905105

Αυτές τις μέρες, στο καλοκαιρινό μας νεσεσέρ προσθέτουμε προϊόντα που αφορούν στην περιποίηση μετά και πριν την ηλιοθεραπεία, την ανάδειξη και διατήρηση του μαυρίσματος και skincare προϊόντα με πιο ελαφριά, δροσερή υφή.

Ωστόσο, το ερώτημα είναι αν μπορούμε όλα αυτά τα προϊόντα να τα αξιοποιήσουμε και αργότερα, την επόμενη σεζόν.

Το πρώτο που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι, όλες οι συσκευασίες αναφέρουν εκεί όπου αναγράφονται τα συστατικά τους, πόσους μήνες μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε μετά το άνοιγμα τους. Υπάρχει ένα εικονίδιο που δείχνει τη συσκευασία ανοιχτή και αναγράφει δίπλα 12Μ ή 24Μ κ.ο.κ. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους επόμενους 12 ή 24 μήνες αντίστοιχα, από την ημερομηνία που το ανοίξαμε. Βασική λεπτομέρεια να διατηρούμε το προϊόν σε δροσερό μέρος, καλά σφραγισμένο.

Αν όμως δεν θέλουμε να περιμένουμε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, μπορούμε να αξιοποιήσουμε κάποια από τα καλοκαιρινά μας προϊόντα το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Bronzer: Είναι ένα ρουζ σε καφέ απόχρωση που μπορεί να δημιουργήσει το τέλειο φυσικό makeup look. Ακόμα και αν δεν σας αρέσουν τα κοψίματα, μπορείτε να αναμείξετε το bronzer σας με ένα ρουζ σε κοραλί ή ροζ απόχρωση και να δημιουργήσετε μία ιδιαίτερη, ζεστή απόχρωση. Επιπλέον άνετα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως σκιά στο άνω κινητό βλέφαρο.

After Sun Lotion: Είναι η τέλεια ενυδατική, με το ιδανικό καλοκαιρινό άρωμα. Μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε μέχρι να τελειώσει, μετά το μπάνιο σας, και να ενυδατώνετε σε βάθος την επιδερμίδα σας.

Αντηλιακά: Το αντηλιακό προσώπου είναι κάτι που χρησιμοποιούμε όλο το χρόνο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε για το συγκεκριμένο προϊόν. Όσο για το αντηλιακό σώματος που έχει περισσέψει, μπορούμε να το εφαρμόζουμε σε μέρη που είναι εκτεθειμένα στον ήλιο, όπως χέρια, λαιμός, ντεκολτέ αλλά και πόδια. Άλλωστε τα χειμερινά μας θα αργήσουμε να τα φορέσουμε.

Skincare προϊόντα: Αν τα skincare προϊόντα σας έχουν πιο ελαφριά σύσταση, μπορείτε να συνεχίσετε να τα εφαρμόζετε κανονικά, πρωί και βράδυ, και αν χρειάζεστε extra ενυδάτωση, προσθέστε στην ρουτίνα σας ένα έλαιο ή ένα booster για να προσφέρετε στην επιδερμίδα σας όλα όσα χρειάζεται.

General Tip: Τα προϊόντα μακιγιάζ που είναι πιο καλοκαιρινά, μπορείτε απλά να τα κάνετε blend με άλλα και να δημιουργήσετε ιδιαίτερες αποχρώσεις. Από το κοραλί κραγιόν με shimmer, το οποίο μπορείτε να αναμείξετε με ένα matte πιο σκούρο, μέχρι την bronze σκιά σας την οποία μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για ένα άψογο smokey -εφαρμόστε τη στο κέντρο και μία πιο σκούρα απόχρωση στη γωνία του ματιού.

Πηγή: bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook