Πώς θα αναβάσεις την ερωτική διάθεση σύμφωνα με το ζώδιό σου

πώς-θα-αναβάσεις-την-ερωτική-διάθεση-σ-1047023

Τα ραντεβού φέρνουν ανανέωση στη σχέση και είναι απαραίτητα τόσο στην αρχή της όσο κι αν περάσουν χρόνια. Είναι ένας τρόπος να γνωρίσεις ακόμα καλύτερα τον αγαπημένο σου ή να μοιραστείς μαζί του μια νέα εμπειρία. Σου δίνουν ευκαιρία να αφήσεις για λίγο τον υπόλοιπο κόσμο και να επικεντρωθείς σε αυτόν κι αντίστοιχα εκείνος σε εσένα. Το αποτέλεσμα είναι να έρθετε ακόμα πιο κοντά.

Για το πού και πώς θα περάσετε ένα ραντεβού μάλλον υπάρχουν πολλές απαντήσεις αλλά εμείς θα σταθούμε στην πιο απλή. Οι βραδιές στο σπίτι μπορεί να αποδειχθούν εκτός από ανέξοδες και πολύ εύκολες για ένα ζευγάρι. Δεν σημαίνει πώς το να δώσεις ραντεβού στο σπίτι θα είναι βαρετό αλλά αντίθετα να εξελιχθεί σε μία από τις πιο καυτές στιγμές. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό ήταν και το μυστικό των ζευγαριών που έμειναν μαζί στην καραντίνα

Φυσικά, αφού μιλάμε για ραντεβού, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός. Εμείς, θα βασιστούμε στην αστρολογία για να δούμε τι προτιμά το κάθε ζώδιο. Ένας Παρθένος, για παράδειγμα, θα ένιωθε αμήχανα αν καλούνταν να κάνει στριπτίζ και μια βραδιά spa για ζευγάρια θα έκανε έναν Κριό να βαρεθεί. Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνει το κάθε ζώδιο στο ραντεβού στο σπίτι για να ζωντανέψει η ερωτική διάθεση;

Κριός: απόλαυσε μια βραδιά ερωτικού παιχνιδιού

Είσαι ανταγωνιστική, δραστήρια και πάντα αναζητάς την περιπέτεια και όλα αυτά δικαιολογούν το ιδανικό ραντεβού στο σπίτι για σένα να περιλαμβάνει κάποια ερωτικά παιχνίδια. Από προκλητικές παρτίδες με τράπουλα μέχρι σέξι Jenga, υπάρχουν πολλές καυτές επιλογές για να διαλέξεις και να μην σε νοιάζει καθόλου στο τέλος της βραδιάς θα δεν θα είναι ένας ο νικητής.

Ταύρος: κάνε αφρόλουτρο στη μπανιέρα

Λατρεύεις την περιποίηση και κάποια πράγματα είναι μεγαλύτερη πολυτέλεια από ένα “καυτό” ντουζ και ένα θολωμένο γυαλί στο μπάνιο. Όσο η μπανιέρα σου έχει το σωστό μέγεθος, θα απολαύσεις μια χαλαρωτική βραδιά ολόγυμνη και γεμάτη σαπούνια παρέα με τον αγαπημένο σου. Μην ξεχάσεις να ανάψεις μερικά κεριά.

Δίδυμος: κάνε ένα ανακάτεμα πορνό

Υπάρχουν και κάποιοι αναποφάσιστοι εκεί έξω… Το να σχεδιάσεις μια βραδιά ραντεβού μπορεί να είναι λίγο δύσκολο για σενα. Μια πρόταση είναι να ρίξεις μια ζαριά και να βρεις ένα τυχαίο site πορνογραφικού περιεχομένου. Η φιλοπεριέργειά σου και το ανοιχτό μυαλό σου θα σε κάνουν να ευχαριστηθείς την ποικιλία και ειδικά εφόσον θα βρεις μια έμπνευση έχοντας δίπλα σου τον αγαπημένο σου.

Καρκίνος: κάνε και δέξου μασάζ

Ως τρομερά διαισθητικό ζώδιο είσαι ειδική στο να λαμβάνεις τα vibes, οπότε μια αισθησιακή βραδιά με μασάζ θα ήταν το στοιχείο σου. Θα σε κάνει να διαισθανθείς ακριβώς αυτό που θα κάνει τον αγαπημένο σου να νιώθει όμορφα και ως άτομο που λατρεύεις τη σωματική επαφή θα λατρέψεις και να απλώσεις τα χέρια σου στο κορμί του αγαπημένου σου.

Λέων: κάνε στριπτίζ

Ζεις για τα φώτα και όταν σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις μια σέξι ερμηνεία για τον αγαπημένο σου αυτό θα σε κάνει να λάμψεις σαν αστέρι. Με λίγη ανεβαστική μουσική κι  ένα αστραφτερό κοστούμι θα χαρείς να δώσεις μια παράσταση. Θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο δυνατή όταν αναπόφευκτα θα ξετρελάνεις τον σύντροφο σου.

Παρθένος: διάβασε το “Kama Sutra”

Δεν έχεις τη φήμη του βιτσιόζικου ζωδίου και υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα το ιεραποστολικό να είναι πιο δελεαστικό για σένα από τις αλυσίδες και τα μαστίγια. Ωστόσο, Παρθένε, είσαι πάντα ανοιχτή σε μια πρόκληση και το να δοκιμάσεις το Kama Sutra με τον αγαπημένο σου μπορεί να σου δόση την “οργάνωση” που ψάχνεις ενώ ταυτόχρονα θα σε βγάλει από τη ζώνη ασφαλείας σου.

Ζυγός: δες μια πρόστυχη ταινία

Ανταποκρίνεσαι καλύτερα στην εικόνα οπότε είναι πολύ πιθανό να απολαύσεις μια βραδιά με μαραθώνιο ερωτικών ταινιών. Είσαι λίγο αναποφάσιστη, όπως ο Δίδυμος, αλλά όταν η μόνη απόφαση της βραδιάς είναι να διαλέξεις ταινία είναι κάτι που μπορείς να το χειριστείς. Κι επειδή είσαι ρομαντική, ένα ρομάντζο είναι μάλλον αυτό στο οποίο θα ποντάρεις.

Σκορπιός: φτιάξε βραδινό… γυμνή

Ο Σκορπιός είναι ηδονιστής και μπορεί να ανάψει από οτιδήποτε. Βέβαια αγαπάς τη δημιουργικότητα στην κουζίνα. Το να φτιάξεις ένα γεύμα με αφροδισιακά και φορώντας… απολύτως τίποτα είναι η τέλεια ιδέα για μια (πάρα πολύ σέξι) βραδιά.

Τοξότης: πειραματίσου με την εναλλαγή ρόλων

Είσαι εξερευνήτρια και πιθανότατα να είσαι ανοιχτή και στην ιδέα ενός σαδομαζοχιστικού role-playing (αν δεν το έχεις ήδη βάλει στην ερωτική σου ζωή). Είτε αποφασίσεις να επενδύσεις σε κάποια καινούργια ερωτικά βοηθήματα ή απλά να γίνεις δημιουργική, θα απολαύσεις την ευκαιρία να απελευθερώσεις την άγρια πλευρά σου. Με την συναίνεση του αγαπημένου σου, φυσικά.

Αιγόκερως: κάνε μια λίστα με ερωτικούς στόχους

Δίνεις τα δυνατά σου, όπως ο Παρθένος, όταν εχεις μια δουλειά να βγάλεις εις πέρας. Κάνε μια λίστα με ερωτικές εμπειρίες μαζί με τον αγαπημένο σου κι αυτό θα σου δώσει την ερωτική σου αποστολή και τίποτα δεν θα σε ενθουσιάσει περισσότερο από τα να βάζεις μερικά τικ στη λίστα σου.

Υδροχόος: εξερεύνησε μια φαντασίωση

Ανήκεις στα πιο ασυγκράτητα ζώδια, οπότε γιατί να μην αφιερώσεις τη βραδιά σε πειραματισμό; Έχεις αμέτρητη περιέργεια και θα σου άρεσε να μοιραστείς μια φαντασίωση με τον άνθρωπό σου και να την εξερευνήσεις μαζί του. Αυτό ίσως έχει σαν αποτέλεσμα να φέρει κι εκείνος μια δική του στην επιφάνεια.

Ιχθύς: χρησιμοποίησε μια ερωτική εφαρμογή

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είσαι τρομερά εφευρετικοί και τίποτα δεν θα κάνει τη φαντασία σου να τρέξει περισσότερο από μια ερωτική εφαρμογή. Είτε έχεις τη διάθεση να ακούσεις ερωτικές ιστορίες με τον σύντροφο σου ή να τις διαβάσεις δυνατά, θα εκτιμήσεις σίγουρα την ερωτική ενέργεια και θα γίνεις δημιουργική και (σεξουαλικά) δραστήρια.

marieclaire.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook