Πώς τα ΙΚΕΑ έκαναν τους Ιάπωνες να λατρέψουν την Ελλάδα | Photos

πώς-τα-ικεα-έκαναν-τους-ιάπωνες-να-λατρ-768586

Την ευκαιρία να τρώνε μουσακά θα έχουν από εδώ και στο εξής οι κάτοικοι της πόλης Μισάτο στην Ιαπωνία.

Οχι, δεν μιλάμε για κάποιο ελληνικό εστιατόριο που άνοιξε εκεί, αλλά για την νέα επιλογή στο μενού του ΙΚΕΑ.

Κι όμως ανάμεσα στα γνωστά σε όλους σουηδικά κεφτεδάκια και τον σολομό, οι επισκέπτες του ΙΚΕΑ στην πόλη Μισάτο θα έχουν την ευκαιρία να φάνε ελληνικό παραδοσιακό μουσακά στο εστιατόριο του πολυκαταστήματος.

Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, το πιάτο με τον μουσακά βρίσκεται στον πίνακα με τα πιάτα που προσφέρει το εστιατόριο του ΙΚΕΑ κια μάλιστα είναι το πιο ακριβό.

Οχι, δεν μιλάμε για κάποιο ελληνικό εστιατόριο που άνοιξε εκεί, αλλά για την νέα επιλογή στο μενού του ΙΚΕΑ.Οχι, δεν μιλάμε για κάποιο ελληνικό εστιατόριο που άνοιξε εκεί, αλλά για την νέα επιλογή στο μενού του ΙΚΕΑ.

Πάντως μπορεί να μην είναι τυχαία η επιλογή του ελληνικού πιάτου στην συγκεκριμένη πόλη της Ιαπωνίας, καθώς το Μισάτο έχει ανακηρυχθεί «Πόλη Φιλοξενίας της Ελλάδας» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 στο πλαίσιο του προγράμματος «Host Town Initiative» της ιαπωνικής κυβέρνησης.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook