Πώς πέρασαν την ημέρα τους Μαρέβα Μητσοτάκη και Σούζαν Πομπέο – Ποιες κυρίες ήταν στην παρέα τους | Photos + Video

πώς-πέρασαν-την-ημέρα-τους-μαρέβα-μητσ-1112802

Ένα όμορφο πρωινό πέρασαν οι κυρίες Μητσοτάκη και Πομπέο όσο διήρκησε η επίσημη επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών στη Βάση της Σούδας.

Οι δύο κυρίες επισκέφθηκαν αρχικά την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στις Κορακιές, εκεί όπου, όπως αποκάλυψε, είχε βαφτίσει την κόρη της Δάφνη.

Εκτός από τις κυρίες Μητσοτάκη και Πομπέο, η παρέα αποτελούνταν από την σύζυγο του Αμερικανού Πρέσβη, από την Λίνα Μενδώνη, την Άννα Παναγιωταρέα, την Δάφνη Μητσοτάκη και δύο ακόμα αμερικανίδες από τη συνοδεία της κας Πομπέο.

Ξεναγήθηκαν στους χώρους της Μονής, απόλαυσαν το κέρασμα (γλυκό τριαντάφυλλο) και εντυπωσιάστηκαν από τα εργόχειρα που είδαν και κυρίως από τον αργαλειό.

Στη συνέχεια, παρουσία πάντα αρκετών ανδρών ασφαλείας, κατευθύνθηκαν στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων όπου έκαναν την βόλτα τους, καταλήγοντας στο εστιατόριο Ξυλούρης για να γευματίσουν. Το μενού δεν θα μπορούσε παρά να έχει έντονο ελληνικό χαρακτήρα, με ντολμαδάκια, βλήτα, ψάρι και χταπόδι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr η κα Μητσοτάκη ήταν πολύ προσεκτική όσον αφορά στις μάσκες και στην τήρηση των αποστάσεων

 

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook