Πως ο Ηλίας Μόσιαλος έπεισε ταξιτζή να κάνει το εμβόλιο

Μήνυμα πως οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι δεν είναι «ψεκασμένοι» αλλά όχι επαρκώς ενημερωμένοι στέλνει ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος.

Ειδικότερα, ο κ. Μόσιαλος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται σε εκτενή συζήτηση που είχε με έναν ταξιτζή στην Αθήνα, στην οποία πιθανώς τον έπεισε να εμβολιαστεί.

«Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, δεν είναι αρνητές ή ψεκασμένοι. Δεν είναι σωστά ενημερωμένοι και έχουν εύλογες ανησυχίες», τονίζει.

Όπως γράφει: «Μόλις συζήτησα αναλυτικά με ιδιοκτήτη ταξί για τα εμβόλια. Έβρεχε και κολλήσαμε για αρκετή ώρα στην κίνηση στο κέντρο της Αθήνας. Δεν έχει κάνει το εμβόλιο γιατί τρώει πρατόγαλο και χλωροτύρι και θεωρούσε ότι ήταν προστατευμένος. Εξήγησα γιατί δεν είναι.

Θεωρούσε επίσης ότι τα mRNA εμβόλια μένουν στο σώμα μας για πάντα και ίσως προκαλέσουν μακροχρόνιες παρενέργειες. Δεν ισχύει αυτό. Το mRNA μένει στον οργανισμό μας για λίγες ημέρες ή εβδομάδες και μετά διαλύεται.

Το ερώτημα με το mRNA και τις μακροχρόνιες επιπτώσεις μου το έχουν θέσει αρκετοί πολίτες τις τελευταίες ημέρες. Χρειάζεται συστηματική ενημέρωση με υπομονή και κατανόηση όλων των ανησυχιών.

Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο δεν είναι αρνητές ή ψεκασμένοι. Δεν είναι σωστά ενημερωμένοι και έχουν εύλογες ανησυχίες. Νομίζω ότι τον έπεισα να κάνει το εμβόλιο».

 

Πηγή: ethnos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Πλησιάζουν τους 700 οι διασωληνωμένοι – 6.201 νέα κρούσματα με 97 νεκρούς
Επόμενο άρθροΜάχες σε… διπλό ταμπλό για τις ομάδες πόλο του ΝΟΧ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να μια καλή ιδέα!
    Να βγάλουν τον Μόσιαλο στη γύρα, ίσως και με ταξί γιατί όχι, για να πείθει τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο.
    Με το αζημείωτο φυσικά. 100 ευρώ / άτομο, όσο είναι το πρόστιμο δηλαδή για τους ανεμβολίαστους.
    Τί λέτε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ