Πώς ο φετινός Μάιος θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

πώς-ο-φετινός-μάιος-θα-επηρεάσει-το-κάθ-1434235

Μετά από όσα έχουν συμβεί το 2022, μάλλον είμαστε έτοιμοι για όλα. Ας πάρουμε, ωστόσο, μία ιδέα από αυτά που έρχονται

Ο νέος μήνας είναι μία ανάσα μακριά και όλα πρόκειται να αλλάξουν. Θα αγκαλιάσουμε τη διαφορετικότητά μας, θα ξεκαθαρίσουμε αυτά που συμβαίνουν μέσα μας και θα επικεντρωθούμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Ο Μάιος ξεκινά με τον Ήλιο στον Ταύρο, βοηθώντας μας να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Στις 5 του μήνα, όμως, όταν ο Ήλιος θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Ουρανό, θα μας συμβεί κάτι απρόσμενο και ταυτόχρονα πανέμορφο. Αυτήν τη φορά, ας αφήσουμε τις καταστάσεις να μας οδηγήσουν – ίσως μας πάνε σε μέρη που δεν έχουμε καν φανταστεί.

Δε θα φτάσουμε γρήγορα στον προορισμό μας, φυσικά. Στις 10 Μαΐου, ο ανάδρομος Ερμής θα μας μπερδέψει ενώ, την ίδια ακριβώς μέρα, ο Δίας μπαίνει στον Κριό, κάνοντάς μας να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας και να αισθανθούμε ζωντανοί.

Παρακάτω, θα δούμε τι να περιμένουμε αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με το ζώδιό μας. Μετά από όσα έχουν συμβεί το 2022, βέβαια, μάλλον είμαστε έτοιμοι για όλα.

Κριός

Πριν ζήσουν την καλύτερη ζωή τους, οι Κριοί πρέπει να αντιμετωπίσουν πρόσωπα και καταστάσεις που αποφεύγουν. Στις 16 Μαΐου, με την έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό, τα πραγματικά τους συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια.

Ταύρος

Οι Ταύροι καλό είναι να προετοιμαστούν, γιατί οι σχέσεις τους θα ανατραπούν σε κάθε επίπεδο. Η Ματωμένη Σελήνη στον Σκορπιό θα ταράξει τον έβδομο Οίκο τους και τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι θα συνειδητοποιήσουν (επιτέλους, αν μας ρωτάτε) ότι ορισμένες πτυχές της ζωής τους πρέπει να αλλάξουν άμεσα. Μάλιστα, θα αμφισβητήσουν όλα όσα θεωρούσαν δεδομένα και αυτό θα τους βγει σε καλό.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα βγουν από το καβούκι τους και θα δείξουν σε όλους μας πόσο όμορφοι είναι στ’ αλήθεια. Θα εκπλαγούν από τη στήριξη και την αποδοχή που θα λάβουν.

Λέων

Ο μήνας ξεκινά με ένα επαγγελματικό ταρακούνημα για τους Λέοντες, οι οποίοι θα ξυπνήσουν και θα επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους. Η ημερομηνία που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους, είναι η 5η Μαΐου.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα κάνουν ένα δυναμικό restart και θα ζήσουν τη ζωή όπως τη φαντάζονταν. Καλό είναι να προσέχουν τι λένε και σε ποιον, όμως, και να θυμούνται πως δεν αξίζουν όλοι την εμπιστοσύνη τους.

Ζυγός

Ο Μάιος είναι ο μήνας που οι Ζυγοί θα εξετάσουν τι πραγματικά συμβαίνει στην ψυχή τους, αν είναι ικανοποιημένοι από αυτό που ζουν και αν τους αξίζει όλο αυτό. Θα πάρουν αποφάσεις που θα ανατρέψουν τα πάντα.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί καλό είναι να πάρουν βαθιά ανάσα και να ετοιμαστούν για ένα υπέροχο glow-up. Θα νιώσουν ανεξάρτητοι κι αυτό θα δημιουργήσει πολλές συγκρούσεις με τους κοντινούς τους ανθρώπους, αλλά θα είναι για καλό.

Τοξότης

Οι Τοξότες θα γεμίσουν έμπνευση, θα αγαπήσουν τον εαυτό τους και θα κάνουν όλα όσα οι άλλοι θεωρούν αδύνατα. Είναι η στιγμή τους να λάμψουν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα δυσκολευτούν αυτόν τον Μάιο. Μυστικά θα έρθουν στην επιφάνεια, ενώ δε θα λείψουν οι εντάσεις. Θα αποκαλυφθεί ο τρόπος που τους επηρεάζουν οι άλλοι και το αντίστροφο – είναι, επομένως, ο μήνας που στη ζωή τους θα έρθουν τα πάνω κάτω.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους – το θέμα είναι να την εκμεταλλευτούν σωστά. Είναι έτοιμοι, άραγε;

Ιχθύς

Οι Ιχθύες θα πάρουν ρίσκα και θα εξερευνήσουν άγνωστα μονοπάτια. Καλό είναι να κινούνται με σύνεση και να υπολογίζουν τις κινήσεις τους – δεν είναι καιρός και επιπολαιότητες.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook