Πώς να Ζήσεις Αυτό που θέλεις Τώρα – Στην Κρήτη οι διακεκριμένοι life coaches Τζιλ Δούκα και Νικόλας Ουρανός

Στις 24 Νοεμβρίου η χρυσή περιοδεία «Έτσι Ξαφνικά: Πώς να Ζήσεις Αυτό που θέλεις Τώρα» των διακεκριμένων life coaches και bestseller συγγραφέων Jill Douka και Νικόλα Ουρανού πραγματοποιεί την τρίτη της στάση στο Ηράκλειο.

Μετά τις επιτυχημένες παρουσιάσεις σε Λευκωσία και Αθήνα, έρχεται, λοιπόν, η σειρά της Κρήτης!

Στις 24 Νοεμβρίου, στο Aquila Atlantis Hotel, οι δύο διεθνούς φήμης coaches, σε μια σπάνια κοινή τους εμφάνιση, θα συμπαρουσιάσουν ένα συναρπαστικό τετράωρο σεμινάριο για την αυτοανάπτυξη αλλά και θα υπογράψουν τα συλλεκτικά αντίτυπα του νέου τους βιβλίου «Ξαφνικά Τώρα», το οποίο μάλιστα θα χαρίσουν στους 50 πρώτους συμμετέχοντες του σεμιναρίου!

Με κεντρικό σύνθημα της περιοδείας «Έλα στο ταξίδι του Ξαφνικά – Ζήσε την εμπειρία Τώρα» στο σεμινάριο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην προετοιμασία των στόχων που μας οδηγούν στην επιτυχία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν με παραστατικό τρόπο όλους τους τρόπους που θα τους φέρουν πιο κοντά στους πραγματικούς τους στόχους και να προετοιμάζουν με απλά αλλά μεθοδικά βήματα την επιτυχία. Την ίδια στιγμή, όσους εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο περιμένουν και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις εκ μέρους των διοργανωτών.

Συγκεκριμένα, το σεμινάριο συμβάλλει κυρίως:
⦁ Στη μεθοδική δουλειά για την προετοιμασία ενός αύριο που εκπλήσσει ευχάριστα
⦁ Στην άμεση κινητοποίηση όσων επιθυμούν να αλλάξουν την καθημερινότητά τους
⦁ Στην παρουσίαση των τρόπων δόμησης μιας επιτυχημένης και λειτουργικής ζωής
⦁ Στην ανάληψη πρωτοβουλιών και την οριοθέτηση προσωπικών στόχων αλλά και ορίων

Το ξενοδοχείο Αquila Atlantis Hotel, που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση, βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου, προσφέροντας άμεση πρόσβαση, ακόμα και με τα πόδια, σε σημαντικές τοποθεσίες αρχαιολογικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, όπως τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, τη Δημοτική Πινακοθήκη, το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, το Αρχαιολογικό Μουσείο, τον Καθρεδικό του Αγίου Μηνά, τη Λότζια, αλλά και πολλές επιλογές σε φαγητό και διασκέδαση μετά το σεμινάριο.

Πού: Αquila Atlantis Hotel, Ηράκλειο Κρήτης
Πότε: Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019
Τι: 4ωρο σεμινάριο και παρουσίαση νέου βιβλίου
“Ξαφνικά Τώρα”
Ὠρα: 10:00-14:00 μ.μ.
Ποιοι: Εισηγητές η Τζιλ Δούκα MBA, PCC και
ο life & relationship expert Νικόλας Ουρανός
Είσοδος: Με εγγραφή στο https://www.jillandnikolas.com/tour.html. Για τα εισιτήρια ισχύουν ειδικές τιμές προπώλησης.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ