Πώς να στολίσεις υπέροχα το πασχαλινό σου τραπέζι

πώς-να-στολίσεις-υπέροχα-το-πασχαλινό-1029808

Το φετινό Πάσχα θα είναι πολύ ιδιαίτερο, περνώντας το αποκλειστικά με όσους έχουμε κλειστεί στην καραντίνα.

Τους αγαπημένους μας δηλαδή, για τους οποίους αξίζει να στολίσουμε και να ομορφύνουμε τον χώρο σας, απελευθερώνοντας όλη τη δημιουργικότητά μας.

Ορίστε και μερικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε επίπεδο το πασχαλινό γεύμα. Εντυπωσιακό τραπέζι θέλουμε, με έντονα χρώματα και γενναίες αντιθέσεις.

Βγάλτε τα λινά τραπεζομάντιλα και τα καλά σας σερβίτσια και συνδυάστε τα με χρώμα. Πολύχρωμα υφάσματα και αξεσουάρ δηλαδή που θα φέρουν και φέτος την άνοιξη στο σπίτι.

Τολμήστε τις έντονες αποχρώσεις και συνδυάστε τες με γούστο μεταξύ τους, πάνω στο λευκό λινό τραπεζομάντιλο. Διακοσμήστε το τραπέζι με κρύσταλλα, πορσελάνες, κεραμικά, ακόμα και χάρτινες χειροτεχνίες.

Βάλτε λουλούδια στο τραπέζι και τον χώρο και στολίστε με χρώμα τις πρασινάδες του σπιτιού. Γεμίστε βαζάκια και κανατάκια με μυρωδικά, όπως δυόσμο, άνηθο και δενδρολίβανο, και τοποθετήστε τα στο τραπέζι, για χρώμα και άρωμα.

Βάψτε τα αυγά σε έντονες αποχρώσεις και αναμείξτε τα στο τραπέζι. Ακόμα και ψεύτικα αυγά μπορείτε να προσθέσετε, πολύχρωμα αυγά, για εντυπωσιακές νότες χρώματος και φωτός.

Αν το τραπέζι το επιτρέπει, προσθέστε σκεύη για να το στολίσετε, γεμίζοντάς τα με σοκολατένια αυγά, κουλουράκια και πασχαλινά διακοσμητικά στοιχεία.

Και μη μείνετε μόνο στο τραπέζι, διακοσμήστε γωνιές του σπιτιού με γιορτινή διάθεση.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook