Πώς να μυρίζουν ωραία τα ρούχα χωρίς μαλακτικό

πώς-να-μυρίζουν-ωραία-τα-ρούχα-χωρίς-μα-1335430

Πλύνατε τα ρούχα, τα σιδερώσατε και τα κρεμάσατε στη ντουλάπα ή τα τοποθετήσατε στο συρτάρι. Ωστόσο, όταν μετά από ημέρες τα φοράτε, διαπιστώνετε ότι πια δεν μοσχοβολάνε, αλλά έχουν μια μυρωδιά «κλεισούρας».

Πώς μπορείτε, λοιπόν, να κάνετε τα ρούχα να μυρίζουν ωραία χωρίς, ημέρες μετά το πλύσιμο, χωρίς να ρίξετε μαλακτικό σε μεγάλες ποσότητες;

Δείτε παρακάτω τους τρόπους:

1. Ένα από τα πιο συνηθισμένα κόλπα είναι να εμποτίσουμε μικρά κομμάτια βαμβάκι με ένα άρωμα ή με κάποιο αιθέριο έλαιο και να τα κρεμάσουμε σε διάφορα σημεία ή ακόμα και να τα βάλουμε στις τσέπες των παλτών.

2. Ένα συστατικό που απορροφά τις δυσάρεστες μυρωδιές είναι επίσης ξεκάθαρα οι κόκκοι του καφέ. Πάρτε ένα μικρό δοχείο, γεμίστε το με κόκκους καφέ και τοποθετήστε το μέσα στη ντουλάπα. Ο καφές θα απορροφήσει όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές και τα ρούχα θα μοσχοβολούν. Θα πρέπει όμως οι κόκκοι να αλλάζουν μία φορά τον μήνα.

3. Βρείτε ένα σαπούνι, βγάλτε το από το χαρτί του και τοποθετήστε το πάνω σε ένα μαντιλάκι μέσα στα συρτάρια. Τα ρούχα θα απορροφήσουν τη μυρωδιά του σαπουνιού έπειτα από τέσσερις ώρες.

baby,.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook