Πώς να κόψεις τη φράντζα με ένα ξυραφάκι, χωρίς να κάνεις λάθος

πώς-να-κόψεις-τη-φράντζα-με-ένα-ξυραφάκ-1023971

Ο κορωνοϊός μας χτύπησε την πόρτα κι έφερε τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας. Δεν υπολόγισε όμως, ότι πολλές γυναίκες είχαν πάρει την απόφαση να επισκεφθούν το κομμωτήριό τους και βρίσκονταν ένα βήμα, πριν ανανεώσουν το look τους, με αποτέλεσμα αυτές τις ημέρες, να βλέπουν τα μαλλιά τους σε μια κατάσταση που επιβάλλει άμεση περιποίηση και αλλαγή.

Τη λύση στο πρόβλημα έρχονται να δώσουν διάσημοι hair experts, οι οποίοι αν και έχουν κλείσει τα κομμωτήριά τους, προσπαθούν να προσφέρουν τις συμβουλές τους, χρησιμοποιώντας τη δύναμη που έχουν τα social media. Ανάμεσα σε αυτούς και ο κορυφαίος Έλληνας hair stylist, Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αμερική.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος, που είναι έμπιστος συνεργάτης διάσημων γυναικών του Hollywood, όπως η Camila Cabello, η Joey King, η Nicole Scherzinger, αλλά και η Μαρία Μενούνος, μοιράζεται τα μυστικά του μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram και στο τελευταίο του post έδειξε πώς μπορούμε να κόψουμε εύκολα και χωρίς λάθη τη φράντζα μας, χρησιμοποιώντας απλά ένα ξυραφάκι.

Στη λεζάντα του σύντομου video tutorial ο hair stylist εξηγεί ότι η τούφα θα πρέπει να κοπεί πιο χαμηλά από εκεί που στην πραγματικότητα θέλουμε να είναι όταν θα κάνουμε το styling, για να μην καταλήξουμε σε ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook