Πώς να καθαρίσετε τα παράθυρα που δεν φτάνετε

Το εξωτερικό μέρος των παραθύρων σε πολλά σπίτια δεν είναι ευκολοπροσβάσιμο γιατί δεν υπάρχει μπαλκόνι έτσι ώστε να μπορείτε να το καθαρίσετε με άνεση και ευκολία. Τι κάνετε, λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση που θέλετε να καθαρίσετε τα παράθυρά σας εξωτερικά αλλά είναι ψηλά και δεν τα φτάνετε;

Έξτρα tip Αν θέλετε να καθαρίσετε τα παράθυρά σας με φυσικό τρόπο τότε ανακατέψτε καλαμποκάλευρο με νερό. Με το μείγμα καθαρίστε τα παράθυρά σας και στη συνέχεια ξεπλύντε με άφθονο νερό.Το ξίδι αποτελεί επίσης μια πολύ καλή λύση.

Καθάρισμα μέσα-έξω με μια κίνηση Η Like Magic Magnetic Glass Cleaner είναι μια μαγνητική συσκευή καθαρισμού τζαμιών την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να καθαρίζετε όλα σας τα τζάμια μέσα-έξω με μια κίνηση. Αυτή η συσκευή έχει σύστημα καθαρισμού χρησιμοποιώντας πανάκια με μικροϊνες αλλά και σύστημα στεγνώματος με λάστιχο υαλοκαθαριστήρα. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να καθαρίσετε με αυτή τη συσκευή είναι η εξής: Ξεκινάτε βουτώντας τα δύο πανάκια σε υγρό σαπούνι πιάτων και τρίβοντάς τα μεταξύ τους για να δημιουργήσουν σαπουνάδα. Έπειτα ακουμπάτε το ένα πανάκι από την μέσα μεριά του τζαμιού και το άλλο ακριβώς από πίσω, από την έξω μεριά. Θέλετε ουσιαστικά το ένα πανάκι να εφάπτεται πάνω στο άλλο. Το καθάρισμα πλέον είναι εύκολη υπόθεση καθώς ό,τι κάνετε εσείς από μέσα θα γίνεται και απ’έξω και ό,τι καθαρίζετε από μέσα θα καθαρίζεται και απ’έξω.
Φυσικά μπορείτε επίσης να θέσετε το θέμα στην επόμενη συνάντηση της πολυκατοικίας σας. Σίγουρα και άλλοι ένοικοι θα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσάς και θα μπορούσατε να προσλάβετε κάποια εταιρία που αναλαμβάνει τέτοιου είδους καθαρισμούς. Αν το κάνετε όλοι μαζί σαν πολυκατοικία θα σας στοιχίσει πολύ λιγότερο.
Έξτρα tip Επιλέξτε βροχερή μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας απ’έξω έτσι ώστε να μην ενοχλούνται οι γείτονές σας από τα νερά.

spirossoulis.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ