Πώς να κάνετε τα προϊόντα ομορφιάς να διαρκούν περισσότερο

πώς-να-κάνετε-τα-προϊόντα-ομορφιάς-να-δ-1551334

Ας πούμε το αυτονόητο: όλες θέλουμε να κάνουμε τα προϊόντα ομορφιάς μας να διαρκούν περισσότερο. Ειδικά οι αγαπημένες μας κρέμες και εκείνο το foundation που ταιριάζει τόσο πολύ με την επιδερμίδα μας. Λοιπόν, μια νέα μελέτη της Daily Mail αποκάλυψε ότι θα μπορούσατε να πετάτε το ένα τρίτο του μακιγιάζ σας χωρίς να το καταλαβαίνετε λόγω της μη φιλικής συσκευασίας.

Είτε θέλετε να εξοικονομήσετε χρημάτα είτε απλά θέλετε να κάνετε τα προϊόντα ομορφιάς σας να διαρκέσουν περισσότερο από φόβο ότι δεν θα μπορέσετε να τα αντικαταστήσετε, είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι αξιοποιείτε στο έπακρο τα προϊόντα που έχετε ήδη.

Παρακάτω, οι καλύτερες συμβουλές για το πώς να δώσετε στα προϊόντα ομορφιάς σας μια extra ζωή και να χρησιμοποιήσετε την τελευταία σταγόνα.

Foundation

Χαρίστε extra μέρες ζωής στο foundation σας με το viral TikTok hack. Χρησιμοποιήστε την αντλία για να «ξύσετε» τα πλαϊνά του μπουκαλιού (θα εκπλαγείτε πόσο προϊόν μπορείτε να συγκεντρώσετε). Στη συνέχεια, προσθέστε τις σταγόνες σε ένα ποτήρι νερού που είναι γεμάτο το ¼ και έπειτα με ένα πινέλο εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας. Αυτό το hack, δίνει μεγαλύτερη διάρκεια στη βάση, ενώ την κάνει πιο φυσική.

Άρωμα

Το άρωμα χρειάζεται θερμότητα και υγρασία για να λειτουργήσει. Τους χειμερινούς μήνες, είναι πιο δύσκολο να μυρίσετε ένα άρωμα, καθώς η εξάτμιση είναι πιο αργή. Αν το δέρμα σας είναι ξηρό, ταμπονάρετε ένα λεπτό στρώμα βαζελίνης ή ενυδατικής κρέμας στους καρπούς σας για να «κλειδώσετε» το άρωμα.

«Το άρωμα φαίνεται να εξατμίζεται πιο γρήγορα από το στεγνό δέρμα», λέει η Sarah Rotheram, CEO της Miller Harris. «Έτσι, η χρήση μιας λοσιόν σώματος ή κρέμας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, θα επηρεάσει τη διάρκεια του αρώματος σας».

Mascara

Όλες έχουμε μια αγαπημένη mascara που μας χαρίζει υπέροχο βλέμμα και κάθε φορά που τελειώνει τρέχουμε κυριολεκτικά να πάρουμε καινούρια. Αν η δική σας mascara αρχίζει να στεγνώνει, προσθέστε μερικές σταγόνες αλατούχου διαλύματος στο σωληνάριο και ανακατέψτε με τη βούρτσα σας.

Haircare προϊόντα

Σύμφωνα με τον Michael Lendon, καλλιτεχνικό διευθυντή της Aveda UK, μπορείτε να κάνετε τα προϊόντα styling να διαρκέσουν περισσότερο «δένοντας τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά», κάθως έτσι θα χρησιμοποιείτε λιγότερο προϊόν.

Βερνίκι νυχιών

Όταν το αγαπημένο σας βερνίκι νυχιών γίνεται σκληρό, το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές σταγόνες top coat για να επαναφέρετε την υγρή του σύσταση.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook