Πώς να κάνετε τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πλούσια

πώς-να-κάνετε-τα-μαλλιά-σας-να-δείχνουν-1236919

Η προσθήκη εξτένσιον δεν είναι ο μόνος τρόπος αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ψεύτικη «πληρότητα» στα μαλλιά σας, στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε το πρόβλημα της αραίωσης ή των φλατ μαλλιών. Υπάρχουν αρκετοί έξυπνοι και εύκολοι τρόποι οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να δώσετε την απαραίτητη ώθηση στα λεπτά μαλλιά σας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Αρχικά, ωστόσο, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ζητήσετε από τον κομμωτή σας το αντίστοιχο κούρεμα που θα αυξήσει την ένταση στα μαλλιά σας, όπως ένα αρκετά κοντό καρέ στην περίπτωση που τα μαλλιά σας είναι εντελώς ίσια και λεπτά ή ένα κούρεμα με φιλαρίσματα και αφέλειες που θα αγκαλιάζουν το πρόσωπό σας, όταν η υφή τους είναι πιο τραχιά.

Όταν αποκτήσετε το σωστό κούρεμα, λοιπόν, όλα εξαρτώνται από το πώς θα το στιλιζάρετε. Μια πλεξούδα και ένα ξηρό σαμπουάν, για παράδειγμα, μπορεί να κάνουν τη διαφορά για το πόσο γεμάτα τελικά θα φαίνονται τα μαλλιά σας. Επίσης, πρέπει να τα στεγνώνετε πολύ καλά βάζοντας τα δάχτυλά σας ανάμεσά τους και γυρίζοντάς τα από όλες τις πλευρές ώστε να πετύχετε τον επιθυμητό όγκο και κίνηση.

Επιπλέον, δεν είναι κακό να δώσετε λίγο όγκο στις ρίζες σας, ωστόσο με προσοχή και φειδώ. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα με σκληρή τρίχα και φροντίστε να έχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι το ξηρό σαμπουάν αποτελεί τον καλύτερο φίλο σας, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να απορροφά τη λιπαρότητα και να προσθέτει έξτρα όγκο. Ρίξτε απλώς λίγη ποσότητα στις ρίζες και δουλέψτε με τα δάχτυλά σας.

newsbeast.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook