Πώς να κάνετε σπιτικό πίλινγκ χεριών για να απομακρύνετε όλα τα μικρόβια

πώς-να-κάνετε-σπιτικό-πίλινγκ-χεριών-γ-1132524

Με το συχνό πλύσιμο των χεριών και την χρήση του αντισηπτικού, πλέον, να είναι πιο επιβεβλημένα από ποτέ, η ξηρότητα που προκαλείται στο δέρμα των χεριών μας δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Ούτε για την εμφάνισή τους, αλλά ούτε και για την υγιεινή τους.

Και ενώ οι περισσότεροι δεν παραλείπουμε να τα ενυδατώνουμε με την αγαπημένη κρέμα χεριών μας, αυτό δεν μοιάζει να είναι από μόνο του αρκετό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι, ώστε να φροντίζουμε τα χέρια μας περισσότερο και να διώχνουμε από αυτά τα μικρόβια που συσσωρεύονται με αποτελεσματικό τρόπο είναι να εφαρμόζουμε πίλινγκ χεριών. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και αποκτούμε λεία και απαλή επιδερμίδα σαν μωρού.

Και όλα αυτά με υλικά που έχουμε ήδη στο σπίτι μας. Τα συστατικά που θα χρειαστείτε, λοιπόν, για να φτιάξετε σπιτικό πίλινγκ χεριών για λεία και απαλά χέρια είναι μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα, μισή κουταλιά της σούπας μέλι και μισή κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.

Σε ένα μικρό μπολ αναμείξτε όλα τα υλικά. Απλώστε στα χέρια σας το απολεπιστικό μείγμα και τρίψτε ελαφρώς κάνοντας ήπιο μασάζ. Ξεπλύνετε καλά με άφθονο χλιαρό νερό και εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα χεριών.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook