Πώς να κάνετε πιο άνετη την πτήση σας

πώς-να-κάνετε-πιο-άνετη-την-πτήση-σας-824011

Ένα ταξίδι με αεροπλάνο δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον όταν είναι πολύωρο. Η άνεσή σας στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί το άλφα και το ωμέγα, γι αυτό δείτε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε ώστε να την επιτύχετε και με το παραπάνω.

  • Όταν επιλέγετε τη θέση σας, προτιμήστε κάποια στην τελευταία σειρά του αεροπλάνου έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα καθίσει κάποιος πίσω σας, κλωτσώντας την πλάτη του καθίσματός σας και ξυπνώντας σας κάθε φορά που είστε έτοιμοι να σας πάρει ο ύπνος.
  • Προτιμήστε παράθυρο αντί για διάδρομο. Θα μπορείτε ανενόχλητοι να απολαύσετε τη θέα αφ’ υψηλού που απλώνεται στα πόδια σας, και αν θέλετε να πάρετε έναν υπνάκο θα έχετε πού να ακουμπήσετε το κεφάλι σας.
  • Ταξιδέψτε με κάποιον που νιώθετε μεγάλη οικειότητα. Έτσι, και καλή παρέα θα έχετε σε περίπτωση που βαρεθείτε και έναν ώμο να ακουμπήσετε όταν νυστάξετε.
  • Όταν πρόκειται για πολύωρα ταξίδια η άνεση αποτελεί βασική προτεραιότητά σας. Αυτή, πολλές φορές εξαρτάται και από τα ρούχα που θα επιλέξετε να φορέσετε. Θα χρειαστεί, δηλαδή, να θυσιάσετε για λίγο το στυλ σας προκειμένου να ταξιδέψετε άνετα. Οι φόρμες είναι η καταλληλότερη επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε.
  • Μην διστάσετε να ζητήσετε ένα μαξιλάρι για την μέση σας, στην περίπτωση που η θέση δεν είναι ιδιαιτέρως άνετη για ένα πολύωρο ταξίδι.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook