Πώς να ηρεμήσεις το κάθε ζώδιο!

πώς-να-ηρεμήσεις-το-κάθε-ζώδιο-722791

Το κάθε ζώδιο λειτουργεί διαφορετικά, με βάση τα χαρακτηριστικά του στοιχεία. Ξέρεις όμως με ποιον τρόπο μπορείς να ηρεμήσεις το κάθε ζώδιο;

Ο καθένας μας έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να αντιδρά σε κάθε περίπτωση. Ειδικά όταν κάτι δεν πάει έτσι όπως θα θέλαμε, οι αντιδράσεις μπορεί να είναι τελείως διαφορετικές. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου ότι τα ζώδια είναι 12 και όχι 2-3 για να έχουν κοινές αντιδράσεις.

Υπάρχει όμως για το κάθε ζώδιο και κάποιος συγκεκριμένος τρόπος, με τον οποίο μπορεί να ηρεμήσει πολύ πιο γρήγορα από ότι θα μπορούσες φανταστείς. Εσύ γνωρίζεις όμως το πως;

Κριός

Ως γνωστόν ο Κριός είναι αρκετά εγωιστής και ξεροκέφαλος, άρα ο ιδανικός τρόπος για να τον ηρεμήσεις είναι να του τονίσεις το εγώ του. Και να του υπενθυμίσεις ότι έχει δίκιο. Είναι οι μόνες μαγικές κουβέντες που θέλει να ακούσει εκείνη τη στιγμή ένας Κριός.

Ταύρος

Ο Ταύρος για να μπορέσει να είναι ο εαυτός του θέλει να νιώθει ασφάλεια και ελευθερία, άρα το μόνο που μπορείς να κάνεις σε μια τέτοια στιγμή είναι να του δείξεις πόσο τον αγαπάς και να του δώσεις τον χώρο του, για να ηρεμήσει.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος σαν το πιο επικοινωνιακό ζώδιο, θέλει να δείξεις ενδιαφέρον και να τον ακούσεις, αν πάλι μπορείς και να τον συμβουλέψεις θα ξεχάσει πολύ πιο εύκολα ότι τον έχει εκνευρίσει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα ζώδια της αγάπης, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι μια τρυφερή αγκαλιά και ένα γλυκό φιλί. Αμέσως θα ξεχάσει τα πάντα για να ασχοληθεί με τα φιλιά σου.

Λέων

Ο Λέων σαν γόης και κατακτητής που νιώθει, θα μπορούσε να ηρεμήσει μόνο αν του έδειχνες ότι δεν υπάρχει άλλος καλύτερος από εκείνον και ότι για ‘σένα είναι τα πάντα.

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν θέλει και ιδιαίτερη προσπάθεια για να ηρεμήσει, αρκεί να του ετοιμάσεις το αγαπημένο του φαγητό. Όπως ο έρωτας περνάει από το στομάχι, έτσι και τα νεύρα για τον Παρθένο.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ο μεγαλύτερος υλιστής, ακόμη και αν αυτό είναι κάτι hand made από εσένα, άρα κάν’ του ένα ξαφνικό δωράκι και να δεις που θα ξεχάσει κάθε του θέμα, για να ασχοληθεί με το νέο του απόκτημα.

Σκορπιός

Για τον Σκορπιό η λύση είναι μια. S E Χ. Σαν γνωστός sεx maniac που είναι θα εκτιμήσει δεόντως αυτή σου την κίνηση και θα σε κάνει να απολαύσεις την πρωτοβουλία σου.

Τοξότης

Το ιδανικότερο όλων για ένα Τοξότη είναι ένα ταξιδάκι, ή ακόμη και μια μακρινή βόλτα. Όλοι μας ξέρουμε ότι λατρεύουν τα ταξίδια και την ελευθερία, οπότε μια βόλτα θα ήταν αρκετή για να ηρεμήσει.

Αιγόκερως

Για να ηρεμήσει ένας Αιγόκερως το μόνο που χρειάζεται είναι να τον αφήσεις μόνο με την δουλειά του, για να μπορέσει να ξεσπάσει. Μετά από λίγο θα είναι ήδη μια χαρά. Εκτός και αν υπάρχουν παιδιά τριγύρω του, θα αλλάξει αμέσως διάθεση.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος σε αυτό το θέμα μοιάζει λίγο με τον Σκορπιό. Θέλει να τον αποπλανήσεις και να παίξεις με την φαντασία του για να διαγράψει οτιδήποτε άλλο από την μνήμη του. Οπότε και εδώ η απάντηση είναι το S E Χ , αλλά με περισσότερη φαντασία.

Ιχθείς

Τον Ιχθύ προσπάθησε να τον πλησιάσεις με χιούμορ, αλλά και με λόγια όλο υπονοούμενο. Έχει τεράστια φαντασία και ερωτισμό, που κατευθείαν θα μπει στο τριπάκι να κάνει εικόνα τα λόγια σου και να συνεχίσει το story.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook