Πώς να επισκεφτείτε τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Λονδίνου χωρίς να βγείτε από το σπίτι

Ένας από τους πιο κλασικούς και διαχρονικούς προορισμούς, το Λονδίνο δεν παύει ποτέ να βρίσκεται στις καρδιές μας. Αυτήν τη φορά, λοιπόν, θα μεταφερθούμε σε κάποια από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της κοσμοπολίτικης βρετανικής πρωτεύουσας με την βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας.

Η πόλη που δεν θα σας κάνει να βαρεθείτε ποτέ (όσες φορές κι αν την επισκεφτείτε), προσφέρεται για εξορμήσεις που μένουν παντοτινά αξέχαστες, ακόμη και μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του τάμπλετ ή του τηλεφώνου σας.

Μουσεία, αξιοθέατα και γκαλερί δίνουν την δυνατότητα στους λάτρεις του ταξιδιού να επιχειρήσουν ένα συναρπαστικό εικονικό ταξίδι ανάμεσα στα πιο σημαντικά και εντυπωσιακά εκθέματά τους.

Χαρακτηριστική άποψη από το εσωτερικό του Βρετανικού Μουσείου

Με την βοήθεια του εικονικού χάρτη που έχει δημιουργήσει το Visit London, ο διαδικτυακός επισκέπτης του Λονδίνου μπορεί να περιηγηθεί σε όλη την πόλη, ξεκινώντας από το London Eye και κάνοντας στάσεις σε διάφορα σημεία όπως το Μπιγκ Μπεν και το Αββαείο του Ουέστμινστερ.

Το Βρετανικό Μουσείο με τις εκπληκτικές συλλογές του διαθέτει, επίσης, εικονική ξενάγηση, ενώ μια βόλτα με την βοήθεια του Google Arts & Culture κάτω από την διάσημη Tower Bridge είναι συναρπαστική.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν θα μπορούσαν να μην συμβαδίσουν με την πραγματικότητα, ανοίγοντας κάποιες από τις πιο σημαντικές αίθουσές τους στους διαδικτυακούς «τουρίστες».

Online ξενάγηση διαθέτει και το εντυπωσιακό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου με τους επιβλητικούς σκελετούς δεινοσαύρων να κλέβουν την παράσταση.

newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ