Πώς να διακοσμήσετε τον κήπο σας σύμφωνα με το φενγκ σούι

πώς-να-διακοσμήσετε-τον-κήπο-σας-σύμφω-1045066

Συνδεδεμένη άρρηκτα με τη φύση η φιλοσοφία του φενγκ σούι μας βοηθάει να δημιουργήσουμε χαλαρούς και γεμάτους θετική ενέργεια χώρους, που θα αποτελέσουν την αγαπημένη γωνιά του σπιτιού μας.

Eνας γαλήνιος κήπος ή μια ήρεμη βεράντα αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για βραδιές στο σπίτι γεμάτες θετική αύρα.

Χρησιμοποιείστε όλα τα στοιχεία του φενγκ σούι

Η φωτιά, το ξύλο, το μέταλλο, η γη και το νερό αποτελούν τα πέντε βασικά στοιχεία του φενγκ σούι, τα οποία πρέπει να συμπεριλάβετε με κάποιον τρόπο στη διαμόρφωση του κήπου σας. Η φωτιά μπορεί να αντιπροσωπευτεί από το φως της ημέρας, το μέταλλο από το λευκό χρώμα όπως ένα μπουκέτο κρίνοι ή έπιπλα σε αυτήν την απόχρωση, το νερό μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και σε ένα όμορφο σκεύος, η γη μέσα από διακοσμητικές πέτρες και το ξύλο από διάφορα φυτά και δέντρα.

Κάντε την σωστή επιλογή στα φυτά

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που θα προσθέσουν θετική ενέργεια στον κήπο σας, σύμφωνα με το φενγκ σούι είναι τα φυτά. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο η επιλογή τους πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά. Για παράδειγμα πρέπει να αποφύγετε τους κάκτους οι οποίοι δημιουργούν ένταση, καθώς και τα μεγάλα δέντρα τα οποία θεωρούνται μελαγχολικά. Αντιθέτως, προτιμήστε τα χυμώδη φυτά που φέρνουν καλή τύχη ή τα βότανα που συμβάλλουν στη δημιουργία καλής υγείας, της μακροζωίας και του πλούτου.

Προσέξτε τον φωτισμό

Για να δημιουργήσετε την απαραίτητη χαλαρή ατμόσφαιρα στον κήπο ή την βεράντα σας, πρέπει να προσέξετε αρκετά και τον φωτισμό τους. Κεριά, φαναράκια και φωτάκια σε διάφορα σημεία βοηθούν στη δημιουργία μιας cozy και χαλαρωτικής γωνιάς που έχετε τόσο ανάγκη.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook