Πώς να αξιοποιήσεις τα πασχαλινά καλάθια και μετά τις γιορτές

πώς-να-αξιοποιήσεις-τα-πασχαλινά-καλά-1428180

Η αντίστροφη μέτρηση για το φετινό Πάσχα έχει ήδη ξεκινήσει και όλες περιμένουμε πώς και πώς λίγες ημέρες διακοπών. Κάθε χρόνο συνηθίζουμε να αγοράζουμε πολλά, εντυπωσιακά διακοσμητικά για το σπίτι όπως κουτιά, κεραμικά κουνελάκια, καλάθια, σοκολατένια αυγά κ.ο.κ.

Ένα πολύ δημοφιλές δώρο σε καλέσματα παραμένει το πασχαλινό καλάθι (καλάθι με κρασιά, καλάθι με αυγά και γλυκά κ.ά). Δεν είναι λίγες οι φορές που μας στέλνουν πολλά στο σπίτι με αποτέλεσμα όταν αδειάζουν να μη ξέρουμε τι να τα κάνουμε. Μόλις λοιπόν το καλάθι αδειάσει, μη κάνεις το λάθος να το πετάξεις αφού μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε αποθηκευτικό χώρο για κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

2 τρόποι για να αξιοποιήσεις τα πασχαλινά καλάθια

Τα παραδοσιακά καλάθια δώρων (με φαρδύ, στρογγυλό κάτω μέρος και ψηλά χερούλια) δεν δείχνουν ωραία στο χώρο. Όταν αγοράσεις πασχαλινό καλάθι που θέλεις να χρησιμοποιήσεις και μετά τις διακοπές, επένδυσε σε κάτι που αντιπροσωπεύει την αισθητική του σπιτιού. Φέτος τα καλάθια σε όμορφα χρώματα, με ιδιαίτερα prints και περίτεχνα σχήματα αποτελούν τις καλύτερες επιλογές.

1) Κάνε το καλάθι σου αποθηκευτικό κουτί

Ένα μεγάλο ξύλινο καλάθι γεμάτο πετσέτες θα δείχνει πολύ όμορφα στο μπάνιο σου. Μπορείς να τοποθετήσεις μέσα ό,τι άλλο θες όπως ρολά χαρτί υγείας, κάλτσες, εσώρουχα ή να γεμίσεις το καλάθι με παιχνίδια.

2) Φτιάξε το ωραιότερο diy καλάθι για την επόμενη χρονιά (ή για δώρο)

Τα custom-made δώρα έχουν την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια και είναι ένας υπέροχος τρόπος για να εκφράσεις την ευγνωμοσύνη σου σε ένα πρόσωπο. Αγόρασε υλικά όπως κορδέλες, υφάσματα και σπρέι για να δώσεις νέα πνοή στο καλάθι και να το κάνεις σαν καινούριο. Μπορείς να το γεμίσεις με δώρα της αρεσκείας σου (κρασιά, τυριά, σοκολάτες κ.ά) και να το χαρίσεις σε μια φίλη. Διαφορετικά μπορείς να το τοποθετήσεις στο σαλόνι.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook