Πώς να αποκτήσετε βελούδινα πόδια φέτος το καλοκαίρι

πώς-να-αποκτήσετε-βελούδινα-πόδια-φέτ-1065552

Η απολέπιση δεν είναι μια πολυτέλεια που προσφέρεις στην επιδερμίδα, είναι πραγματική ανάγκη. Καθώς μεγαλώνεις, ο κύκλος εργασιών των κυττάρων επιβραδύνεται και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος μπορεί να δημιουργήσουν θαμπή και τραχιά όψη. Μέσα από την απολέπιση, όχι μόνο του προσώπου, αλλά και του σώματος, απαλλάσσεσαι από αυτά. Η επιδερμίδα ανανεώνεται, γίνεται απόλυτα καθαρή και παραμένει αναζωογονημένη. Ακόμη, αυτή η τόσο σημαντική beauty συνήθεια, επιτρέπει  στις ενυδατικές κρέμες να διεισδύσουν καλύτερα στο ανανεωμένο δέρμα και να το βοηθήσουν να δεχτεί όλα τα ωφέλιμα συστατικά, με τα οποία είναι εμπλουτισμένες οι συνθέσεις των προϊόντων scrub.

Το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο, αυτή η περιποίηση της επιδερμίδας είναι απαραίτητη, αν θες να πετύχεις το τέλειο μαύρισμα. Απαλύνοντας τις ξηρές περιοχές του σώματος, αφήνεις το λάδι ή το αντηλιακό να απορροφηθεί ομοιόμορφα.

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά φυσικά scrubs είναι η ζάχαρη. Καθαρίζει τους πόρους από τους περιβαλλοντικούς ρύπους, βοηθάει σημαντικά στην ανανέωση της επιδερμίδας, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και προσφέρει μια λεία, λαμπερή και εξαιρετικά τονωμένη όψη. Μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου scrub σώματος, μετατρέποντας την κουζίνα του σπιτιού σου σε ένα δυνητικό εργαστήριο καλλυντικών και συνδυάζοντας τη ζάχαρη με άλλα ευεργετικά για το δέρμα υλικά, όπως το lime, που έχει αντιοξειδωτική δράση.

Τι θα χρειαστείς: Ένα μπολ με ζάχαρη και ένα lime κομμένο στη μέση.

Πώς θα κάνεις την απολέπιση: Βούτηξε το μισό lime στη ζάχαρη, ώστε αυτή να κολλήσει στη σάρκα του και στη συνέχεια τρίψε, με απαλές, κυκλικές κινήσεις τα πόδια σου. Ξέβγαλε με άφθονο νερό. Το δέρμα θα είναι σαν βελούδο!

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook