Πώς να αναβαθμίσετε τον συνδυασμό τζιν και λευκό T-shirt

πώς-να-αναβαθμίσετε-τον-συνδυασμό-τζι-1359784

Πολύ συχνά βρισκόμαστε αντιμέτωπες με το ερώτημα: «Πώς θα ανανεώσω τα καθημερινά μου look;». Η απάντηση κρύβεται σε έξυπνες και μικρές προσθήκες, που μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμη και τον πιο απλό συνδυασμό. Δεν χρειάζεται λοιπόν να σας πιάνει πλήξη, κάθε φορά που σκέφτεστε το αγαπημένο σας λευκό μπλουζάκι και τζιν.

Το κλασικό combo, συνώνυμο της μίνιμαλ αισθητικής, δεν θα πάψει ποτέ να αποτελεί μία ασφαλή επιλογή, η οποία ωστόσο μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Δεν γίνεται να ξεχάσουμε άλλωστε τις επικές εμφανίσεις της πριγκίπισσας Diana ή της Julia Roberts, πίσω στα 90s. Αυτά τα style-icon απέδειξαν πως η φινέτσα, μερικές φορές, κρύβεται στα πιο απλά σύνολα -με μερικά twists.

Σήμερα συνεχίζουμε να αντλούμε έμπνευση από τις street-style εμφανίσεις, που γεμίζουν καθημερινά τις πρωτεύουσες της μόδας, αλλά και τα προφίλ των fashionistas στο Instagram. Είναι αλήθεια πως οι Σκανδιναβές ξεχωρίζουν για το στυλ και την αισθητική τους, καταφέρνοντας κάθε φορά να μας εκπλήσσουν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Ως λάτρεις του χρώματος, των πιο ευφάνταστων συνδυασμών αλλά και του layering προπορεύονται στο παιχνίδι του styling.

Αυτή τη φορά ξεχωρίσαμε την Karoline Dall, μία instagrammer με έδρα την Κοπεγχάγη, η οποία μοιράστηκε ένα reel όπου μάς δείχνει τον πιο εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο να αναβαθμίσουμε τον κλασικό συνδυασμό. Ξεκινώντας με ένα mum τζιν και ένα oversized T-shirt, προσθέτει αρχικά ένα μεγάλο μενταγιόν σε μία φλουό πορτοκαλί απόχρωση, ακολουθεί ένα ζευγάρι λιλά μποτάκια, μία πολύχρωμη φλοράλ ζακέτα και φυσικά μία χρωματιστή top-handle τσάντα. Το μυστικό κρύβεται στις σωστές δόσεις χρώματος, που καταφέρνουν να δώσουν νέα πνοή στο look, χαρίζοντας συγχρόνως μία αίσθηση ζωντάνιας και αισιοδοξίας.

Εμείς δηλώνουμε έτοιμες να το δοκιμάσουμε, εσείς;

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook