Πώς να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού με πράγματα που ήδη έχετε

πώς-να-ανανεώσετε-τη-διακόσμηση-του-σπ-1651501

Βιβλία, βάζα, κορδέλες, πιάτα, ακόμα και η ταπετσαρία που περίσσεψε από το υπνοδωμάτιο, όλα μπορούν να αξιοποιηθούν δίνοντας νέα εικόνα στον χώρο σας. Υιοθετήστε τις παρακάτω ιδέες για να αλλάξετε τη διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου, με αντικείμενα που ήδη έχετε στο σπίτι αλλά δεν χρησιμοποιείτε πια.

Αξιοποιήστε τα γυάλινα μπουκάλια και βάζα που δεν χρησιμοποιείτε. Διαλέξτε όσα από αυτά έχουν παρόμοιες αποχρώσεις ώστε να δίνουν ομοιόμορφη εικόνα και να δένουν αρμονικά με τον χώρο – σε αυτό θα βοηθήσουν και τα κατάλληλα λουλούδια, αν επιλέξετε να τα χρησιμοποιήσετε σαν βάζα.

Mετατρέψτε ένα φλυτζάνι τσαγιού που δεν χρησιμοποιείτε σε κασπό για ένα μικρό παχύφυτο.

Εάν έχετε σερβίτσιο τσαγιού που δεν χρησιμοποιείτε μπορείτε να το μετατρέψετε σε κασπό για ένα μικρό φυτό.

Χρησιμοποιήστε χαρτί ή ταπετσαρία που ενδεχομένως σας έχει περισσέψει από μια προηγούμενη αλλαγή στη διακόσμηση για να ντύσετε το πίσω μέρος μιας βαρετής βιβλιοθήκης η ραφιέρας. Το έπιπλο θα αποκτήσει στυλ και θα αναδείξει τα αντικείμενα που θα τοποθετηθούν μπροστά της.

Ακόμα και η ταπετσαρία που περίσσεψε από το υπνοδωμάτιο θα ταιριάξει στην πλάτη της βιβλιοθήκης που έχετε στο σαλόνι.

Δώστε μια διαφορετική χρήση σε ένα αντικείμενο που ήδη έχετε. Μπορείτε για παράδειγμα να πάρετε ένα παλιό ξύλινο σκαμπό το οποίο μπορεί να έχετε ξαχασμένο σε κανένα δωμάτιο ή στην αποθήκη και να το χρησιμοποιήσετε αντί για τραπεζάκι (side table).

Μετατρέψτε ένα μικρό παλιό σκαμπό σε side table.

Χρησιμοποιήστε τις παλιές ξύλινες κρεμάστρες σας για έναν πιο καλόγουστο και ξεχωριστό τρόπο να κρεμάτε τις αφίσες στο δωμάτιό σας, δίνοντας έναν πιο handmade και ξεχωριστό τόνο στον τοίχο.

Θα δημιουργήσετε κάτι μοντέρνο ενώ θα χρησιμοποιήσετε κάτι παλιό!

Αν έχετε τζάκι το οποίο έχει πέσει σε αχρηστία εδώ και καιρό, μπορείτε να καλύψετε τον αναξιοποίητο χώρο με βιβλία και να δώσετε την εντύπωση μιας πρωτότυπης βιβλιοθήκης.

Αν έχετε πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια στον καναπέ πάρτε αρκετά από αυτά και τοποθετήστε τα στο κρεβάτι. Με τον τρόπο αυτό θα ανανεώσετε το υπνοδωμάτιο και θα κάθεστε πιο άνετα στον καναπέ σας.

Τα διακοσμητικά μαξιλάρια θα ανανεώσουν την όψη του κρεβατιού σας.

Σε περίπτωση που έχετε μικρές λεπτές κουβέρτες που δεν χρησιμοποιείτε πια, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σαν ριχτάρια για να φρεσκάρετε την όψη ενός παλιού καναπέ.

spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook