Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τις σακούλες κάτω από τα μάτια χρησιμοποιώντας μόνο κονσίλερ

πώς-μπορείτε-να-απαλλαγείτε-από-τις-σα-1173048

Με την υποχρεωτική χρήση της μάσκας προσώπου να αποτελεί το Α και το Ω για την προσωπική προστασία του καθενός, τα μάτια είναι εκείνο το σημείο του προσώπου που, πια, συγκεντρώνουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Αν ταλαιπωρείστε από τις ανεπιθύμητες σακούλες κάτω από αυτά, με την χρήση του κονσίλερ μπορείτε να απαλλαγείτε πολύ εύκολα, αρκεί να το χρησιμοποιήσετε σωστά. Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να εφαρμόσετε το κονσίλερ με πολλούς διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με το τι προσπαθείτε να διορθώσετε.

Το πιο δημοφιλές είναι να σχεδιάζετε ένα ανεστραμμένο τρίγωνο κάτω από τα μάτια σας για να φωτίσετε το πρόσωπό σας. Αυτός ο τρόπος, ωστόσο, δεν ενδείκνυται όταν θέλετε να αποκρύψετε τις μαύρες σακούλες κάτω από τα μάτια σας. Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε σκιές και να χρησιμοποιήσετε highlighter. Δείτε παρακάτω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

  • Επιλέξτε μια πιο σκούρα απόχρωση κονσίλερ έτσι ώστε να δημιουργήσετε βάθος στο σημείο που εντοπίζονται οι σακούλες κάτω από τα μάτια σας και εφαρμόστε το ακριβώς πάνω τους.
  • Χρησιμοποιήστε ένα πιο ανοιχτό χρώμα για να αποκρύψετε τη γραμμή κάτω από τις σακούλες των ματιών σας. Φυσικά, φαίνεται αρκετά απλό, αλλά χρειάζεται κάποια πρακτική για να το κάνετε σωστά -σκεφτείτε το σαν να κάνατε contouring τα ζυγωματικά σας.
  • Εφαρμόστε τον ελαφρύτερο τόνο κονσίλερ για να τονίσετε την κορυφή των ζυγωματικών σας και έτσι να κάνετε τις σακούλες των ματιών σας να φαίνονται ότι υποχωρούν.
  • Εάν θέλετε το σημείο κάτω από τα μάτια σας να φαίνεται βαθύτερο, μπορείτε να εφαρμόσετε έναν πιο σκούρο τόνο στην περιοχή ή να σκουρύνετε την εσωτερική γωνία των ματιών σας για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται πιο κοντά το ένα με το άλλο και τη γέφυρα της μύτης σας πιο λεπτή.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook