Πώς μπορείς να κρύψεις μια συνομιλία στο WhatsApp

πώς-μπορείς-να-κρύψεις-μια-συνομιλία-σ-1527353

Θα είναι εμφανής μόνο στο άτομο με το οποίο μιλάτε

Αν τυχόν ξεχάσουμε το κινητό τηλέφωνο στο γραφείο ή το χάσουμε, δεν θα πρέπει να ανησυχούμε για το τι μπορεί να φαίνεται αν πέσει στα χέρια κάποιου.

Το WhatsApp έρχεται να μας βοηθήσει με μια συγκεκριμένη λειτουργία, με την οποία μπορούμε να κρύβουμε μια σημαντική συνομιλία.

Μπείτε στην εφαρμογή και πατήστε παρατεταμένα τη συνομιλία που θέλετε να κάνετε αόρατη, σε αυτό το σημείο θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές συμπεριλαμβανομένης αυτής που μας ενδιαφέρει: «Αρχειοθέτηση συνομιλίας». Μόλις ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία, θα δείτε τη συνομιλία να εξαφανίζεται από την αρχική σελίδα και θα τη δείτε να εκτοξεύεται στο αρχείο. Αυτό δεν αλλάζει τίποτα για εσάς ή το άτομο με το οποίο μιλάτε. Μπορείτε να μπείτε στο αρχείο όποτε θέλετε και να το χρησιμοποιήσετε ή να δείτε τι σας έχουν γράψει. Από την κύρια οθόνη όμως δεν θα φαίνεται με κανέναν τρόπο.

Αν θέλετε να το κάνετε να εμφανιστεί ξανά, απλώς μεταβείτε στις ρυθμίσεις και μετά στο «Chat» και στις αρχειοθετημένες συνομιλίες, για να επιλέξετε να το επαναφέρετε.

news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook