Πως κάνουν τη ζωή μας κόλαση στους δρόμους των Χανίων – Καμαρώστε τους σε πλήρη δράση | Video

Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά παράνομης στάθμευσης στο στα Χανιά. Συνήθως αυτοί που την «πληρώνουν» είναι τα άτομα με ειδικές ανάγκες, οι πεζοί που προσπαθούν να περπατήσουν στο πεζοδρόμιο και οι γονείς με καροτσάκι.

Άλλες φορές το πρόβλημα παίρνει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις. Αυτό έγινε εχθές το μεσημέρι στη Νέα Χώρα, αφού λεωφορείο που μετέφερε μαθητές χρειάστηκε 45′ για διαδρομή 300 μέτρων, αφού ο δρόμος ήταν γεμάτος… «εμπόδια»!

Η τροχαία ήταν αμέτοχη στο όλο σκηνικό, σύμφωνα με τον πολίτη που καταγγέλλει το περιστατικό στο zarpanews.gr.

Αναλυτικά:

«Η ελλιπής αστυνόμευση στη στάθμευση έχει ως αποτέλεσμα οι ανεγκέφαλοι να παρκάρουν όπου βρουν, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους της πόλης. Μέχρι και βάρκες σταθμευμένες στου δρόμους, κώνοι καταπατημένοι, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, και η αστυνομία ανύπαρκτη.

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ, κουβαλώντας μαθητές δημοτικού, αντιμετώπισε τα αποτελέσματα των παραπάνω ανεγκέφαλων. Επιστρέφοντας από το κολυμβητήριο, οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ έκαναν μια διαδρομή 300 μέτρων σε διάστημα 45 λεπτών, λόγω της παράνομης στάθμευσης των οχημάτων, περιμένοντας τον ένα ανεγκέφαλο να κάνει τα ψώνια του στη λαϊκή, παρκάροντας πάνω στους κώνους, και μετά από πολλή ώρα αναμονής του λεωφορείου, όταν μας αντιλήφθηκε, να τρέχει και να μπαίνει στο αυτοκίνητο σαν να μην συνέβη τίποτα, χωρίς να απολογηθεί για το συμβάν και έφυγε τρέχοντας.

Σε όλη τη παραπάνω διάρκεια η τροχαία είχε ενημερωθεί άμεσα αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ προχωρώντας λίγα μέτρα παρακάτω στη διασταύρωση Γεράσιμου Παρδάλη και Σελίνου, ένας άλλος ανεγκέφαλος γαιδουρίστας είχε παρκάρει πάνω στους κώνους, με αποτέλεσμα να εμποδίζει τη διέλευση του λεωφορείου.

Δημιουργήθηκε ένα κυκλοφοριακό χάος, με τους οδηγούς να έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητα τους εξαιτίας, από τη μια της λαϊκής και από την άλλη του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κινηθούν καθόλου.

Η αστυνομία και πάλι σε αυτό το περιστατικό ήταν ανύπαρκτη. Παρά τα αμέτρητα τηλεφωνήματα από τους διερχόμενους οδηγούς και τους οδηγούς των λεωφορείων του αστικού που ακολουθούσε και του υπεραστικού που μετέφερε τους μαθητές, η τροχαία δεν εμφανίστηκε ποτέ. Είπαν μάλιστα, αν λυθεί το πρόβλημα πριν έρθει το όχημα της τροχαίας να τους ενημερώνουμε να μην έρθουν άδικα.

Καταγγέλλουμε αυτήν την πλήρη αδιαφορία του τμήματος Τροχαίας Χανίων που έχει ως αποτέλεσμα την παράνομη στάθμευση στο κέντρο της πόλης χωρίς οι παραβάτες να τιμωρούνται.»

Το βίντεο:

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ