Πώς ήταν οι Έλληνες σταρ στις αρχές της καριέρας τους – Tι έλεγαν στις πρώτες τους συνεντεύξεις

πώς-ήταν-οι-έλληνες-σταρ-στις-αρχές-της-1359890

Είναι μερικά από τα πιο λαμπερά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και χάρη στο ταλέντο τους η καριέρα τους εκτοξεύτηκε στα ύψη. Πως ήταν όμως οι σταρ στις αρχές της καριέρας τους και τι δήλωναν στις πρώτες τους συνεντεύξεις;

Ήταν μόλις 18 χρονών όταν η Έλενα Παπαρίζου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη, με την εκρηκτική τραγουδίστρια να δηλώνει ότι σε 10 χρόνια από τότε θα έχει παιδί.

Η Άννα Βίσση στην ηλικία των 16 ανακοίνωσε πως φεύγει από την Κύπρο για να κυνηγήσει το όνειρό της στη μουσική και πως είχε υπογράψει συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία. Τα υπόλοιπα… είναι ιστορία!

Η Δέσποινα Βανδή το 1994 έλεγε στην πρώτη της συνέντευξη ότι ο κόσμος έχει αρκετά καλό κριτήριο για να ανεβάσει ή να απορρίψει έναν καλλιτέχνη, ενώ το 1993 ο Γιώργος Μαζωνάκης δήλωνε πως ο κόσμος τον υποδέχτηκε αρκετά καλά, ικανοποιώντας την επιθυμία του να γίνει πιο αναγνωρίσιμος.

Ο Τριαντάφυλλος, ή αλλιώς ο Ντάφυ που αγαπήσαμε αργότερα στο Survivor, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στην ηλικία των 19 ετών και μίλησε για τους στόχους του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook