Πώς η Νόνη Δούνια κατάφερε με 40€ να είναι η κομψότερη πολιτικός στο Προεδρικό

πώς-η-νόνη-δούνια-κατάφερε-με-40e-να-είναι-898649

Η θητεία της στις πασαρέλες και η καριέρα της στον χώρο της μόδας την οδήγησαν σε μία εξαιρετική εμφάνιση στη δεξίωση για τα 45 χρόνια για την αποκατάσταση της δημοκρατίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στους κήπους του Μεγάρου.

Η Νόνη Δούνια, ένα πρόσωπο που έχει συζητηθεί πολύ μετά από την εκλογή της ως βουλευτής της ΝΔ, έκανε τα φλας να αστράψουν και πολλές κυρίες να αναρωτηθούν τι φορούσε και πόσο κόστισε το συγκεκριμένο φόρεμα με δαντέλα και πλισέ φούστα.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, η Νόνη έκανε πραγματικότητα τη μεγάλη παγκόσμια τάση που ακολουθούν ακόμα και τα μέλη των βασιλικών οικογενειών -συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας Λετίθια- να επενδύουν σε street brand και να φορούν ρούχα μικρής χρηματικής αξίας αλλά εντυπωσιακά σαν να είναι δημιουργία μεγάλου σχεδιαστή. Αρκεί να ξέρεις να τα εντοπίσεις και να τα συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Και για να λυθούν οι απορίες, το φόρεμα της είναι Zara από τη φετινή συλλογή και κοστίζει μόλις 39,90 ευρώ! Όσον αφορά τα παπούτσια, αυτά είναι Mango και όχι Louboutin ή κάποιας άλλης πανάκριβης φίρμας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

toc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook