Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου

Μία πανσέληνος είναι πολλά περισσότερα από ένα ρομαντικό σκηνικό στον νυχτερινό ουρανό. Είναι, επίσης, προάγγελος αλλαγών και καινούριων γεγονότων. Στην αστρολογία η πανσέληνος συμβολίζει την ανταμοιβή και την ολοκλήρωση. Σε αυτή τη φάση του σεληνιακού κύκλου μυστικά αποκαλύπτονται και βαθύτερες αλήθειες βγαίνουν στο φως. Τώρα καλείστε να αγκαλιάσετε την εξέλιξη και -αναπόφευκτα- την αλλαγή. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στους Ιχθύς στις 21 Σεπτεμβρίου και επηρεάζει το κάθε ζώδιο με τον δικό της μοναδικό τρόπο ως τις 6 Οκτωβρίου.

Κριός
Τα βαθύτερα συναισθήματά σας αποκαλύπτονται αυτή την περίοδο. Ακούστε την καρδιά σας και αφήστε τα όνειρά σας να εκφραστούν. Δώστε προσοχή στην υγεία και την ψυχολογία σας, αλλά κυρίως στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Ταύρος
Αυτή η Πανσέληνος δείχνει το πού στέκεστε αναφορικά με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ίσως αντιληφθείτε ότι ορισμένα από τα γκρουπ που ανήκετε δεν σας ταιριάζουν απόλυτα ή ανακαλύψετε νέους ανθρώπους που υπηρετούν ίδιους σκοπούς με εσάς και μοιράζονται ίδια όνειρα και έτσι δώσετε την ενέργειά σας σε έναν σκοπό για τον οποίο ενδιαφέρεστε πολύ.

Δίδυμοι
Μια πολύ μεγάλη εξέλιξη στην καριέρα σας ίσως λάβει χώρα αυτές τις ημέρες. Προκλήσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους μαζί με μεγάλες ευκαιρίες. Είναι καιρός να πάρετε τον έλεγχο της καριέρας σας και να προχωρήσετε σε ένα μονοπάτι που σας ενδιαφέρει. Αφήστε στην άκρη στόχους που σας αποσυντονίζουν και διοχετεύστε την ενέργειά σας σε ό,τι σας κινητοποιεί να δουλέψετε σκληρότερα.

Καρκίνος
Μια νέα περιπέτεια πρόκειται να ξεκινήσει. Η ικανότητά σας να αγκαλιάσετε το αυθόρμητο γίνεται πολύ καλή αυτή την περίοδο. Υπάρχουν τόσα νέα πράγματα που θα μάθετε και τόσες νέες εμπειρίες που θα ζήσετε μέσα από τη δοκιμασία σε κάτι καινούριο. Αφήστε αυτήν την Πανσέληνο να σας θυμίσει ότι πρέπει να έχουμε πίστη σε όσα είναι δυνατά.

Λέων
Είστε έτοιμες να αφήσετε πίσω κάθε βάρος που δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Αυτή η περίοδος είναι μια απίστευτα μεταμορφωτική εμπειρία. Θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ανοιχτείτε σε άτομα που νιώθετε δικά σας, θέτοντας τα σωστά όρια. Θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε βάρη, χρέη και να διώξετε κάθε τι που σας κρατά πίσω.

Παρθένος
Αρχίζετε και αντιλαμβάνεστε καλύτερα πού στέκονται οι σχέσεις σας. Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να ενθαρρύνει εσάς και τον σύντροφό σας να δουλέψετε πάνω στη σχέση σας. Τώρα είναι η στιγμή για να καταλάβετε τι είδους σύντροφος είστε πραγματικά και ποιου είδους τη σχέση αξίζετε.

Ζυγός
Αυτή η Πανσέληνος σας βοηθά να επαναξιολογήσετε την καθημερινότητά σας. Πρακτικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Εργασία, διατροφή, θέματα υγείας και υποχρεώσεις τονίζονται αυτήν την περίοδο. Λειτουργήστε με ηρεμία και χωρίς άγχος και μην αφήνετε άτομα που δεν έχουν σημασία στη ζωή σας να σας επηρεάζουν.

Σκορπιός
Στρέφεστε προς την παθιασμένη σας πλευρά και αγκαλιάζετε τις επιθυμίες σας με αυτήν την Πανσέληνο. Αφήστε στην άκρη εγωισμούς και ζήλιες και δείξτε τι πραγματικά νιώθετε. Το ίδιο κάντε και με τη δημιουργικότητά σας, η οποία γνωρίζει άνθιση αυτές τις ημέρες. Αγκαλιάστε την ομορφιά της ζωής.

Τοξότης
Ανακαλύπτετε ξανά τα πάθη σας. Μπορεί να μάθετε και κάτι απίστευτα ρομαντικό και έτσι να κατανοήσετε τι ακριβώς θέλει η καρδιά σας. Μια δημιουργική «επανάσταση» θα συμβεί, η οποία θα σας παρακινήσει να εκφραστείτε με νέους μοναδικούς τρόπους.

Αιγόκερως
Η προσωπική σας ζωή στο προσκήνιο. Μια αλλαγή στο σπίτι, μια μετατροπή στη ζώνη άνεσής σας ακόμα και στις προσωπικές σχέσεις θα ταράξει τις ισορροπίες. Δώστε λίγη προσοχή στο πώς εκφράζετε τα συναισθήματά σας και δείτε αυτήν την πανσέληνο σαν ευκαιρία για «άνοιγμα» του μυαλού και της καρδιά σας.

Υδροχόος
Αλλαγές στα οικονομικά προμηνύει αυτή η πανσέληνος, ενθαρρύνοντάς σας να θέσετε νέους στόχους σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, σας υπενθυμίζει να είστε προσγειωμένες και να μην ξεχνάτε ότι έχετε ένα περιβάλλον που σας στηρίζει.

Ιχθύες
Αυτή η Πανσέληνος εστιάζει περισσότερο σε εσάς, στο να γνωρίσετε τον εαυτό σας. Αφήστε την να σας οδηγήσει μέσα από την ταυτότητά σας και την επιθυμία σας για βελτίωση. Σας βοηθά να συνδεθείτε με την αυτοπεποίθηση και την αποδοχή του εαυτού σας.

marieclaire.gr 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤροχαίο με τραυματίες στην εθνική οδό στο ύψος του Πετρέ | Photos + Video
Επόμενο άρθροΧανιά | Πού και πότε θα ρίξουν βολές – Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ