Πώς δια του Λοβέρδου η Γεννηματά εξευτέλισε εαυτήν και αλλήλους

πώς-δια-του-λοβέρδου-η-γεννηματά-εξευτ-914427

Πώς αντιλαμβάνεται την πολιτική η επικεφαλής του προς αποσύνθεση Κινάλ, έχει διαπιστωθεί πολλές φορές. Όπως έχει διαπιστωθεί και η πρόσδεσή της στο άρμα του Κυριάκου Μητσοτάκη σε κάθε κρίσιμο θέμα: από την απλή αναλογική μέχρι την ψήφο των αποδήμων και τη συμφωνία των Πρεσπών.

Παρόλα αυτά κανείς δεν περίμενε ότι στη συζήτηση για την προανακριτική Παπαγγελόπουλου θα έδειχνε και πώς αντιλαμβάνεται τα ζητήματα πολιτικής και ηθικής τάξης.

Δικαίωμά της να εκτίθεται προσωπικά τοποθετούμενη υπέρ του Λοβέρδου σε ζητήματα που έχουν αυστηρά προσωπικό χαρακτήρα, όπως είναι αυτά για τα οποία ερευνηθήκαν οι δέκα πολιτικοί στο σκάνδαλο Νοβάρτις. Είναι όμως δικαίωμά της να μετατρέπει το κόμμα της σε λημέρι σαν του λήσταρχου Νταβέλη, για να καταφεύγει οποίος διώκεται από τη Δικαιοσύνη;

Με απίστευτη ακρισία η κυρία διέσυρε το κόμμα της και την έννοια της πολιτικής, εμφανίζοντας στη συζήτηση για την παραπομπή του Παπαγγελόπουλου σε προανακριτική, ως κοινοβουλευτικό της εκπρόσωπο κάποιον που οδεύει προς το εδώλιο με την κατηγορία της δωροδοκίας.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μπορεί να είναι -και μακάρι να είναι -αθώος για όσα του αποδίδονται από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές της χωράς. Και πάντως έχει πάντα το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να καταδικαστεί. Αλλά μόλις προχθές η Βουλή των Ελλήνων έκανε δεκτό το αίτημα των εισαγγελέων να αρθεί η ασυλία του για να τον στείλουν στο σκαμνί με βαρύτατη κατηγορία για πολιτικό.

Αυτόν βρήκε η Γεννηματά για να εκπροσωπήσει το κόμμα της και τον ίδιο στη συγκεκριμένη συζήτησή; Ευλόγως αυτός στη δύσκολη θέση που βρίσκεται είχε κάθε λόγο να χρησιμοποιήσει το βήμα προς υπεράσπισή του καθυβρίζοντας τον… Τσίπρα.

Αλλα ο κατήφορος δεν έχει τέλος σ’ αυτό το κόμμα από τη στιγμή που περιήλθε στα χέρια της συγκεκριμένης κληρονόμου.

Δεν θα μιλήσει κανείς; Π.χ. ο Κώστας Σκανδαλίδης και άλλοι βουλευτές ήταν ευτυχείς εκπροσωπούμενοι από κάποιον που έχει μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη; Χάθηκε τελείως το φιλότιμο σ’ αυτό το κόμμα; Τόση αναισθησία;

Πηγή: anoixtoparathyro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook