Πώς απλώνονται σωστά τα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς

πώς-απλώνονται-σωστά-τα-προϊόντα-περι-949620

Η καθημερινή περιποίηση δεν είναι εύκολο πράγμα και πολλά είναι αυτά που πρέπει να προσέχουμε στη ρουτίνα ομορφιάς μας, από τα κατάλληλα προϊόντα για τον τύπο της επιδερμίδας μας μέχρι και τον ίδιο τον τρόπο εφαρμογής τους.

Κι ενώ οι skincare experts δίνουν συνεχώς συμβουλές για τον σωστό τρόπο εφαρμογής του εκάστοτε προϊόντος, υπάρχουν και μερικοί απαράβατοι κανόνες που καλό είναι να τους ξέρετε.

Όπως, ας πούμε, ότι οι λεπτόρρευστες ενυδατικές κρέμες στεγνώνουν γρηγορότερα στο δέρμα, γι’ αυτό και χρειάζονται συνήθως μεγαλύτερη ποσότητα σε σχέση με τις πιο ενισχυμένες.

Αν μετά τη χρήση της προτεινόμενης από την εκάστοτε εταιρία ποσότητας ενυδατικής διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερο προϊόν, μπορείτε άνετα να προσθέσετε κι άλλο, καθώς αυτές οι οδηγίες είναι απλές κατευθυντήριες γραμμές και όχι κανόνες.

Όσο για τον τρόπο εφαρμογής, τοποθετούμε το προϊόν σε συγκεκριμένα μέρη του προσώπου μας, το μέτωπο, τα μάγουλα, τη μύτη, το πηγούνι και τον λαιμό, ένα κομμάτι που παραλείπουν πολλές από τη ρουτίνα καθαρισμού και ενυδάτωσης.

Χρησιμοποιώντας τα δύο πρώτα δάχτυλα κάθε χεριού, απλώνουμε την ενυδατική προς τα πάνω και «έξω» στο πρόσωπό μας, πάντα με απαλές κυκλικές κινήσεις. Οι ειδικοί προτείνουν να ξεκινάμε από τον λαιμό και να φτάνουμε ως το μέτωπο.

Και πάντα αφήνουμε να περάσουν μερικά λεπτά πριν συνεχίσουμε με το επόμενο προϊόν περιποίησης, απαράβατα…

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook