Πώς αλλάζουν τα δρομολόγια των Μινωικών Γραμμών σε Χανιά και Ηράκλειο λόγω της 48ωρης απεργίας

πώς-αλλάζουν-τα-δρομολόγια-των-μινωικ-1181804

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό και τους συνεργάτες τους ότι, λόγω της εξαγγελθείσας 48ωρης Πανελλαδικής απεργίας των Ναυτεργατικών Σωματείων, από την Τρίτη 23.02.2021 (ώρα έναρξης: 00:01) έως και την Τετάρτη 24.02.2021 (ώρα λήξης: 24:00), τα δρομολόγια των πλοίων θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με τα παρακάτω:

ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΗΤΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ
(Η/S/Fs KNOSSOS PALACE & KYDON PALACE)

• τη Δευτέρα 22.02.2021, τα πλοία θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα προγραμματισμένα τους δρομολόγια στη γραμμή του Ηρακλείου, ως ακολούθως:

o ΠΕΙΡΑΙΑΣ–ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά: 21:30

o ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Αναχώρηση από το λιμάνι του Ηρακλείου: 21:30

• την Τρίτη 23.02.2021, δε θα εκτελεστούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και του Ηρακλείου.

• την Τετάρτη 24.02.2021, το πρόγραμμα των δρομολογίων θα τροποποιηθεί ως ακολούθως:

o ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αναχώρηση από τα λιμάνια του Ηρακλείου και του Πειραιά, αμέσως μόλις επιτραπεί ο απόπλους, με προορισμό τα λιμάνια του Πειραιά και του Ηρακλείου αντίστοιχα (*).

(*) Παρακαλούνται οι κ.κ. επιβάτες και οδηγοί των φορτηγών οχημάτων να βρίσκονται έγκαιρα στα λιμάνια του Πειραιά και του Ηρακλείου, προ της προγραμματισμένης ώρας αναχώρησης των πλοίων (21:30).

ΧΑΝΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΝΙΑ

(Η/S/Fs KNOSSOS PALACE & KYDON PALACE)

• τη Δευτέρα 22.02.2021, το πρόγραμμα των δρομολογίων θα τροποποιηθεί ως ακολούθως:

o ΠΕΙΡΑΙΑΣ–ΧΑΝΙΑ: Δεν θα πραγματοποιηθεί η προσέγγιση στο λιμάνι της Σούδας. (**)

(**) Παρακαλούνται οι επιβάτες της γραμμής Πειραιάς-Χανιά να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή στα Κεντρικά Πρακτορεία των Μινωικών Γραμμών για να λάβουν σχετικές πληροφορίες.

o ΧΑΝΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Αναχώρηση από το λιμάνι της Σούδας: 18:00

• την Τρίτη 23.02.2021, δε θα εκτελεστούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και των Χανίων.

• την Τετάρτη 24.02.2021, το πρόγραμμα των δρομολογίων θα τροποποιηθεί ως ακολούθως:

o ΠΕΙΡΑΙΑΣ–ΧΑΝΙΑ: Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά, αμέσως μόλις επιτραπεί ο απόπλους, με προορισμό το λιμάνι της Σούδας.

Παρακαλούνται οι κ.κ. επιβάτες και οδηγοί των φορτηγών οχημάτων να βρίσκονται έγκαιρα στο λιμάνι του Πειραιά, προ της προγραμματισμένης ώρας αναχώρησης του πλοίου (21:30).

o ΧΑΝΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Δε θα εκτελεστεί το δρομολόγιο (***)

(***) Παρακαλούνται οι επιβάτες της γραμμής Χανιά-Πειραιάς να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή στα Κεντρικά Πρακτορεία των Μινωικών Γραμμών για να λάβουν σχετικές πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook