Πόρισμα «φωτιά» για Πέραμα: Από τις 38 σφαίρες, τις 32 τις έριξαν οι 3 από τους 7 αστυνομικούς

πόρισμα-φωτιά-για-πέραμα-από-τις-38-σφ-1303281

Κακό συντονισμό και έλλειψη εκπαίδευσης δείχνει το πόρισμα για τη φονική καταδίωξη στο Πέραμα

Στο φως έρχονται στοιχεία από το πόρισμα του πειθαρχικού ελέγχου και της επιχειρησιακής αξιολόγησης για τη φονική καταδίωξη στο Πέραμα, το οποίο παραδόθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Το πόρισμα αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τη Δευτέρα, 1η Νοεμβρίου, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του Σκάι σε αυτό, μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης υπήρξε:

  • Κακός συντονισμός δυνάμεων
  • Ασαφείς εντολές από το κέντρο
  • Έλλειψη εκπαίδευσης στην διαχείριση και όχι μόνο
  • Πρόβλημα στις επικοινωνίες μέσω ασυρμάτου
  • Ελλιπής εικόνα της συνολικής κατάστασης
  • Απουσία επικεφαλής στο κέντρο της Άμεσης Δράσης

Στο πόρισμα σημειώνεται ακόμη πως από τις συνολικά 38 σφαίρες που έπεσαν, ορισμένες εκ των οποίων τραυμάτισαν θανάσιμα τον 18χρονο Νίκο Σαμπάνη, τις 32 τις έριξαν οι 3 αστυνομικοί από τους 7 που βρίσκονταν στο σημείο.

2 thoughts on “Πόρισμα «φωτιά» για Πέραμα: Από τις 38 σφαίρες, τις 32 τις έριξαν οι 3 από τους 7 αστυνομικούς

  1. Μα πωωως? Αφου οι υπερμπατριωτες κυρ παντεληδες λένε ότι έκαναν το καθήκον τους και καλά έκαναν. Κι ας λένε οι δημοκρατικοι ότι οι αστυνομία φταίει για το θάνατο. 3 άπειροι του έριξαν λέει 30 σφαίρες. Λάθος από το κέντρο επιχειρήσεων κι αυτό της αστυνομίας είναι όμως. Δεν βγήκε κάνεις να πει ότι ο «Τάκης» Τον έφαγε. Η αστυνομία τον έφαγε. Η αστυνομία που στους 3 δράστες τον έναν τον σκότωσαν κι ο άλλος τους ξέφυγε. Και φυσικά ξεχνάνε ότι η αστυνομία δεν δικάζει. Χρέος της είναι να συλλαμβάνει, ουτε δικάζει ουτε εκτελεί….τελος κυρ παντεληδες διαβάστε κ τα αναπάντητα ερωτήματα… Γτι ο Κουγιας κ οι αστυνομικοί λένε ότι ήταν ο οδηγός ο νεκρός, αλλά ταυτόχρονα τον βγάζουν απο την θέση του συνοδηγου? Γιατί διαβιβάζουν ότι όλοι είναι καλά? Γιατί καμια μηχανή δεν έχει σημάδια σύγκρουσης? Γιατί το λεωφορείο όλος τυχαίος η κάμερα του, έχει «κενά» το καταγραφικο?

  2. Ο/Η Μιλήσανε τα « συντρόφια « υπέρ των Ρομά, ! Απαραίτητη προϋπόθεση . αγάπης τα τσαντίρια μακριά από τους « συντρόφους ! λέει:

    Σε πονάει παλιό κουμμούνι που βλέπεις ότι ο κόσμος είναι δίπλα στούς αστυνομικούς. Με την συνήθη τακτική σας πετάτε σκατά στόν ανεμιστήρα ελπίζοντας ότι λίγα θα κολλήσουν στον τοίχο, οι μοτοσικλέτες δεν έχουν σημάδια λέει το κοπρόσκυλο λες και τις εξέτασε ( μάλλον του το είπε ο Στάλιν ), ο οδηγός λέει ήταν το 14 χρόνο διαψεύδοντας από το υπόγειο που ζει τους αυτοπροτείνεσαι μάρτυρες κλπ κλπ κλπ. Ο λαός είναι ενωμένος και στηρίζει τους αστυνομικούς
    « σύντροφε « όποτε άστο το παραμύθι και τραβά να μαζέψεις του γείτονα τις ελιές να σου δώσει κάνα τενεκέ λαδι να λαδώσεις το αντεράκι σου γιατί δεν σε βλέπω να την ξεχειμωνιάζει !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook