Πορεία στο κέντρο των Χανίων στην μνήμη του Παύλου Φύσσα – Εννέα χρόνια από την δολοφονία του | Video+Photos

πορεία-στο-κέντρο-των-χανίων-στην-μνήμ-1528089

Πέρασαν εννέα χρόνια, από την μέρα που ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και σε δημόσια θέα στο Κερατσίνι, από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά.

Μία αποτρόπαια πράξη που έφερε στην επιφάνεια την εγκληματική δράση της φασιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Τιμώντας την μνήμη του Παύλου Φύσσα, το απόγευμα της Κυριακής σύλλογοι και σωματεία των Χανίων συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και προχώρησαν σε πορεία, με κεντρικό σύνθημα «ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί».

«Είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ όχι μόνο να θυμόμαστε τον Παύλο Φύσσα, αλλά να θυμόμαστε τους αγώνες του εργατικού κινήματος που οδήγησαν την Χρυσή Αυγή στην φυλακή» τόνισε μέλος του ΚΕΕΡΦΑ, Σεραφείμ Ρίζος.

«Σαν φοιτητές, θα είμαστε στην πρώτη γραμμή να δώσουμε μάχη ενάντια στον φασισμό» δήλωσε ο πρόεδρος του ενιαίου φοιτητικού συλλόγου του Πολυτεχνείου Κρήτης, Βαγγέλης Πρασσόπουλος.

Μετά την συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης.

One thought on “Πορεία στο κέντρο των Χανίων στην μνήμη του Παύλου Φύσσα – Εννέα χρόνια από την δολοφονία του | Video+Photos

  1. να πω την αλήθεια μου μπήκα σε αυτό το άρθρο για να δω πωσ πάνε τα έργα που γίνονται στην αγορά γιατί είμαι εκτός Κρήτης και είδα ότι έχει φωτό… ελπίζω σύντομα να άνοιξει ΞΑΝΑ !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook