Πορεία διαμαρτυρίας για την απόλυση γιατρού μέσα στην πανδημία – Ένταση έξω από το υπουργείο Υγείας | Video

πορεία-διαμαρτυρίας-για-την-απόλυση-γ-1199600

Ένταση επικράτησε έξω από το υπουργείο Υγείας, μεταξύ εργαζομένων υγειονομικών και δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομία που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι εργαζόμενοι φέρονται να προσπάθησαν να εισέλθουν στο κτήριο, με τους αστυνομικούς να τους απωθούν, ενώ αναφορές -οι οποίες προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί- έκαναν λόγο για περιορισμένη χρήση χημικών από την πλευρά της αστυνομίας.

Οι διαδηλωτές ζητούν -μεταξύ άλλων- την ανανέωση της σύμβασης εργασίας του προέδρου του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», Κώστα Καταραχιά.

Προηγήθηκε συγκέντρωση στις 12 στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και πορεία μέχρι το υπουργείο.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Οι διαδηλωτές αιτήθηκαν συνάντηση με εκπρόσωπο του υπουργείου, κάτι που δεν κατέστη δυνατό, καθώς, όπως αναφέρουν, «το υπουργείο είναι αρνητικό όσον αφορά τον σκοπό της συγκέντρωσης».

Υπενθυμίζεται πως ο κ.  Καταραχιάς είναι ο μοναδικός επικουρικός γιατρός σε όλη τη χώρα, του οποίου η σύμβαση δεν πήρε παράταση μέχρι τον Οκτώβριο.

Πηγή: ieidiseis.gr

One thought on “Πορεία διαμαρτυρίας για την απόλυση γιατρού μέσα στην πανδημία – Ένταση έξω από το υπουργείο Υγείας | Video

  1. Η χούντα του Μητσοτάκη δέρνει αυτούς που μας προστατεύουν με αυτοθυσία και εκδικείται όποιον πει την αλήθεια. Ελπίζω να τους διώξουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για το καλό της χώρας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook