Πολυτεχνείο: Επεισόδια και προσαγωγές – Αύρες της ΕΛ.ΑΣ ρίχνουν νερό στους συγκεντρωθέντες του ΚΚΕ για να διαλυθούν | Video

πολυτεχνείο-επεισόδια-και-προσαγωγέ-1136315

Επεισόδια έλαβαν γύρω στις 2:00 το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Στην οδό Πανεπιστημίου, όπου στα Προπύλαια πραγματοποιούσαν συγκέντρωση μέλη του ΚΚΕ παρουσία βουλευτών και του γ.γ. γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα, ξαφνικά για άγνωστη αιτία προκλήθηκε ένταση με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση δακρυγόνων και βομβίδων κρότου – λάμψης, ενώ προχώρησαν και σε τουλάχιστον έξι προσαγωγές.

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν και στα Προπύλαια, ανάμεσα σε συγκεντρωμένους και άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ. Εγινε ρίψη δακρυγόνων και χρήση κρότου-λάμψης, ενώ έγιναν κι αρκετές προσαγωγές. Μεγάλη ένταση επικρατεί και στην οδό Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ομάδα ατόμων που ήθελαν να κάνουν πορεία συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις στην Πανεπιστημίου, που έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών για να τους απωθήσουν.

Πηγή: ethnos.gr – newsit.gr

One thought on “Πολυτεχνείο: Επεισόδια και προσαγωγές – Αύρες της ΕΛ.ΑΣ ρίχνουν νερό στους συγκεντρωθέντες του ΚΚΕ για να διαλυθούν | Video

  1. 17Ν 1973: Η αρχη της πτωσης της χουντας.
    17Ν 2020: Απαγορευση συναθροισεων ανω των 4 ατομων, γειτονιες και δρομοι γεματοι αστυνομια. Ξυλο και δικαστηρια σε οποιον τολμαει να αμφισβητησει την κυβερνηση. ΜΜΕ που αναπαραγουν την κρατικη προπαγανδα. Τι απομενει; Να χασουμε και την υπολοιπη Κυπρο ή να εχουμε νεκρος αποψε.
    Σημερα η κυβερνηση θελει να κερδισει ενα στοιχημα. Οτι οποιος σηκωνει κεφαλι δε χτυπιεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook